• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksijev pik stiže u Crvenu zvezdu! Najveće iznenađenje za Njemačku je i pojačanje za Ligu šampiona

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda planira da se pojača Nemanjom Stojićem iz TSC-a.

 Crvena zvezda želi Nemanju Stojića  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je otkupila Nasera Đigu i ozvaničila saradnju sa Lukom Ilićem, a to je samo početak. Sportski sektor šampiona Srbije najavio je velika ulaganja tokom ljeta i cilj je da se prvo dovedu najbolji fudbaleri sa srpskim pasošem, dok će se nakon toga okrenuti i ka "kapitalcima" iz inostranstva.

Tako bi prvo sledeće pojačanje Crvene zvezde trebalo da bude Nemanja Stojić, fudbaler koga je Dragan Stojković Piksi uvrstio u konačnih 26 za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Štoper TSC-a je tako prošao posljednji "filter" za EURO 2024 i dobio prednost u odnosu na Strahinju Erakovića (Zenit), pa ne čudi što je Zvezda odlučila da se baš u Bačkoj Topoli pojača jednim od najboljih defanzivaca domaćeg prvenstva.

Na spominjanje njegovog imena, nasmijao se Luka Ilić, koji je sa Stojićem igrao u TSC-u, dok je sportski direktor Mitar Mrkela bio "zaključan". Nije želio da komentariše Stojića i Miladinovića iz Čukaričkog koji se dovode u vezu sa Zvezdom, ali je nagovijestio šta traže: "Aktivni smo u ovom prelaznom roku, tražimo štopera, lijevog beka i krilo, o imenima ne bih govorio", rekao je Mrkela koji takođe nije htio da komentariše ni spekulacije o potencijalnim dolascima fudbalera iz Gruzije s kojima se Zvezda isto dovodi u vezu.

Izvor: MN PRESS

Stojić je inače ponikao u Partizanu, pa je bio u Voždovcu i Crvenoj zvezdi, odakle je otišao u Grafičar i Zlatibor po iskustvo. Zvanično je 2021. godine prešao u Metalac, a godinu dana kasnije postao je član TSC-a u kome kreće njegov pravi uspon. Odigrao je 77 mečeva za klub iz Bačke Topole i postigao pet golova.

Bio je povremeno pozivan u reprezentaciju Srbije, a jedini meč odigrao je na meču sa SAD u januaru 2023. godine, na kome su zapravo igrali "drugopozivci" iz MLS i Superlige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC