• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne znam može li Partizan gore od ovoga!? Terzić prozvao crno-bijele: Kakav sudija na -18?

Zvezdan Terzić prozvao najvećeg rivala Partizan zbog loše sezone u srpskom fudbalu.

 Zvezdan Terzić prozvao Partizan Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je poslije osvajanja sedme uzastopne titule u Superligi da slijedi buran ljetni prelazni rok, poručivši da je vjerovao da će crveno-bijeli završiti ispred Partizana - čak i kada je njihov "vječiti" rival bio u prednosti na tabeli.

Na kraju, Crvena zvezda je završila sa 18 bodova više od Partizana, a Terzić je odgovorio svom najvećem rivalu i na brojne pridike na račun suđenja tokom sezone: "Ja mislim da suđenje u ovoj sezoni je stvarno bilo dobro. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Evo, imate te neke eksperte, oglašavali su se svi. Niko se nije saglasio da je Partizan oštećen bilo gdje. Bilo gdje. I mislim da, kada imate 18 bodova manje od svog konkurenta... Pa nije to da se završi samo bodom ili dva razlike, 18 bodova. Izgubite pet za redom utakmica. Kakav sudija? Pet za redom utakmica! To Partizan nije u svojoj istoriji uradio, izgubio pet za redom. Kakav sudija? Kako je ko prošao kroz Humsku, tako je im je dao tri komada", poručio je Terzić za "Telegraf".

"Oni ako hoće da budu pošteni i dobronamjerni prema sebi, oni moraju da se okrenu sobstvenim greškama, ako žele dobro Partizanu. I da kažu, ovo nije valjalo, moramo drugačije. A imati 20 bodova manje i pričati o suđenju, mislim, to izaziva podsmijeh...", dodao je direktor Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić je rekao da od Partizana očekuje više naredne sezone, prosto jer ne vjeruje da mogu da odigraju lošije nego što je to bilo u sezoni 2023/24: "Pa ja ne znam da li može gore od ovoga? Mislim, izgubiti u domaćem prvenstvu pet za redom utakmica od svakoga ko naiđe, ja ne znam šta ti ljudi stvarno misle. Imajući obzir veličinu kluba kao što je Partizan, istoriju, tradiciju Partizana, ogroman broj navijača Partizana, oni moraju, moraju, bolje. Čak i meni kao zvezdašu ne prija ovakav Partizan. Kažem, volim da bude jača liga, ne samo Partizan, nego volim da budu i ostali klubovi još jači".

"I Vojvodina, i Čukarički, i TSC, i Partizan, i Radnički iz Niša, i Radnički iz Kragujevca. I ovo je jako pozitivna stvar što je Radnički iz Kragujevca uradio za srpski fudbal, jako dobra stvar. I treba sad, samo ne smiju da rasprodaju ekipu, moraju još više da nađu srpski fudbal, da još više ulože da bi investirali. To nije trošak, to je investicija koja će se vratiti u narednom periodu. I finansijski će se vratiti!", dodao je direktor Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC