• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omladinci Borca na renomiranim turnirima! Juniori na zlatiborskom "Kupu prijateljstva", kadeti na novosadskom Memorijalu

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavi će u junu učestvovati na prestižnim turnirima.

 DSCN5458.JPG Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako su završili premijerligašku sezonu, omladinci Fudbalskog kluba Borac još uvijek neće na zasluženi odmor.

Juniori će pod komandom Zorana Dragišića i Ranka Stanarevića u junu igrati na Kupu prijateljstva evropskih gradova, koji se održava na Zlatiboru, a rivali u grupi biće im Crvena zvezda i Mura.

Kadeti će predvođeni Igorom Mirkovićem učestvovati na 42. Memorijalu "Stevan Nešticki", koji se održava u Novom Sadu, a u grupnoj fazi igraće protiv Partizana i Pelistera.

"Turnir na Zlatiboru je jedan od najkvalitetnijih u regionu i svojevrsno je prvenstvo ponajboljih 12 klubova sa ovih prostora. Prošle godine smo se domogli polufinala i drago nam je što smo ponovo dobili poziv na turnir. Od velikog značaja je i to što sve utakmice idu u direktnom prenosu na Sport klubu, a uslovi su, od smještaja do terena, perfektni. Prva utakmica nas očekuje 5. juna u 17.00 časova protiv Crvene zvezde, a dan kasnije nas očekuje duel sa Murom . Prve dvije ekipe iz grupe idu u četvrtfinale, a mi očekujemo da se domognemo jedne od dvije pozicije. Smatram da je Zvezda favorit za prvo mjesto, a da ćemo se sa Murom boriti za drugu poziciju", rekao je Dragišić, dodavši:

"Imamo malih problema sa igračkim kadrom pošto su naša četiri igrača dobila poziv za mladu reprezentaciju BiH koju tih dana očekuje utakmica sa Sjevernom Makedonijom. Bez obzira na to, očekujem da pružimo dobro izdanje i da se domognemo bar polufinala."

Zahtjevne rivale imaće i kadeti, na jednom od najpoznatijih turnira u ovoj starosnoj kategoriji.

"Drago nam je što smo dobili poziv za jedan od najpriznatijih turnira regiona za kadetski uzrast. Očekuju nas dueli sa kvalitetnim ekipama, a želja svih nas je da na najbolji način prezentujemo rad omladinske škole FK Borac i da na terenu pokažemo sav talenat koji imamo u svojim redovima. Nadamo se dobrim rezultatima, a ujedno i da naši kadeti uživaju u fudbalskom druženju sa svojim vršnjacima", istakao je trener Igor Mirković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC