• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Blaža Sliškovića odbio da radi sa Stankovićem u Moskvi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Moraće Dejan Stanković prvo da sastavi stručni štab, pa da se baci na posao u Spartaku.

 Vladimir Slišković neće u stručni štab Dejana Stankovića Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Dejan Stanković završio je posao u mađarskom Ferencvarošu, a već je predstavljen i kao novi šef stručnog štaba u Spartaku iz Moskve. Legendarni srpski fudbaler oprobaće se u Premijer ligi Rusije, ali će prije toga morati da nađe još jednog pomoćnika pošto je sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije odbio da sarađuje sa njim.

Kako prenose mediji, Vladimir Slišković obavijestio je klub o svojoj želji da napusti Moskvu, a Spartak mu je izašao u susret i dopustio mu da potraži novu sredinu. Vladimir Slišković je sin Blaža Sliškovića, legendarnog fudbalera i svojevremeno jednog od najboljih igrača u reprezentaciji Jugoslavije. Vladimir nije uspio da napravi igračku karijeru poput oca i brzo je morao da se penzioniše, ali se u trenerskim vodama očigledno dobro snalazi.

On je u prethodnom periodu bio prelazno rješenje Spartaka iz Moskve, a nakon imenovanja Dejana Stankovića na mjesto prvog trenera činilo se da će ostati u klubu kao dio stručnog štaba. Ipak, vladimir je obavijestio klub da se ugovor raskida i da on napušta Spartak u kojem je radio posljednje dvije godine.

Navodno, Vladimir Slišković tražio je da mu plata pomoćnog trenera bude gotovo ista kao plata koju je dobio Dejan Stanković, što klub nije želio da mu ponudi. Slišković se vjerovatno nadao da će njemu biti ponuđena uloga šefa stručnog štaba pred početak nove sezone, posebno kada se ima u vidu da je dobio veliki bonus za posao koji je odradio kao prelazno rješenje na mjestu trenera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC