• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznatog fudbalera žena godinama varala: Bio je želja Crvene zvezde, a sada mu je uništen život!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napadač Leri Kajode koji je svojevremeno trebalo da pojača Crvenu zvezdu nalazi se u teškom trenutku jer "njegovi" sinovi možda i nisu njegovi.

 Žena varala Lerija Kajodea Izvor: Instagram/larry_kayode_8_/printscreen

Poznati nigerijski fudbaler Olarenvadžu Kajode (31), trenutno fudbaler Genčerbirligija, a nekada i reprezentativac svoje zemlje, prije nekoliko godina pominjao se kao potencijalno rešenje Crvene zvezde za upražnjeno mjesto u napadu. Bilo je to u ljeto 2021. godine, tokom trenerskog mandata Dejana Stankovića, kada je klub napustio italijanski centarfor Dijego Falćineli, a propali pregovori sa srpskim reprezentativcima Aleksandrom Prijovićem i Aleksandrom Pešićem.

Kajode je tada figurirao kao pojačanje Zvezde, na kraju je u klub stigao Ohi Omoižuanfo, a Nigerijac je ostao pomalo zaboravljen među navijačima. Iako je igrao za velike klubove i dobro napunio svoj CV, Leri Kajode je sada u centru pažnje iz potpuno drugih razloga - svoju dugogodišnju suprugu optužio je da mu je "podvalila" sva tri sina, odnosno da to nisu njegova djeca!

Po riječima Lerija Kajodea, njegova supruga lagala je za svoje godine, ali i za druge muškarce u svom životu. Navodno, Olarenvadžu je došao u posjed DNK testa koji potvrđuje da on nije otac sinova za koje je godinama bio siguran da ih je Dora rodila iz ljubavi sa njim. Trenutno je u toku brakorazvodna parnica, a Kajode je iskoristio društvene mreže da se oglasi i saopšti kako Dora i njeni advokati nanose zlo njemu tvrdnjama da su dokumenti koje posjeduje falsifikovan.

Kompletan proces dobiće epilog na sudu, a napadač koji je svojevremeno bio želja Crvene zvezde moraće da se izbori za istinu! Ukoliko je njegova supruga rodila djecu iz afere sa nepoznatim muškarcem, moglo bi da se ispostavi da je cijeli život napadača iz Nigerije laž! 

Kajode je ponikao u timu Red Bul Gana, a profesionalnu karijeru počeo u Obali Slonovače. Zatim su se ređali klubovi iz Švajcarske, Nigerije, Izraela i Austrije. Pravi proboj na veliku scenu napravio je 2017. godine kada ga je kupio Mančester siti, ali za taj klub nije odigrao nijedan meč u karijeri. Išao je na pozajmicu u Đironu, zatim i u Šahtjor koji ga je kasnije otkupio, ali su i Ukrajinci riješili da ga sele po drugim klubovima. Pozajmljivan je turskim klubovima sve dok se nije skrasio u Genčerbirligiju, a kada se Zvezda interesovala za njega bio je Šahtjorov igrač na pozajmici u Sivasporu.

Nigerijski napadač bio je redovan u mlađim kategorijama svoje reprezentacije, a tokom 2017. godine odigrao je i četiri meča za seniorski tim svoje zemlje. Na tim utakmicama nije impresionirao, pa nikada kasnije nije dobijao pozive iako je igrao u sasvim pristojnim evropskim klubovima.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC