• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalera ostavila jer je loš u krevetu - vratilo joj se! Najljepša Albanka otkrila kako je varana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ljepotica iz Albanije Erjona Sulejmani bila je svojevremeno udata za poznatog fudbalera Blerima Džemailija.

 Erjona Sulejmani bivša supruga Blerima Džemailija FOTO Izvor: Instagram/erjona_sulejmani/printscreen

Nekadašnji švajcarski fudbaler Blerim Džemaili i njegova bivša supruga, albanska manekenka Erjona Sulejmani, godinama su punili naslovne strane svojim turbulentnim razvodom. Svojevremeno najljepša žena albanije nije mogla da drži jezik za zubima - mada će ona reći da je to uradila jer nije voljela Blerima - pa je u jednom italijanskom rijaliti programu ispričala da je nekadašnji fudbaler Torina, Parme, Napolija, Bolonje i drugih klubova užasan u krevetu. To joj se nekoliko godina kasnije vratilo kao bumerang, jer je otkrila da je često bila žrtva prevare i da su njeni izabranici spavali kraj drugih žena!

"Fudbaleri svakako nisu nešto u krevetu.Nisu veliki ljubavnici. Se*s prije utakmice? Sve to oni sami odrade", rekla je svojevremeno Erjona i to je bila samo jedna od njenih kontroverznih izjava. "Ne znam zašto je homose*sualnost i dalje problem u današnje vrijeme. Mislim na fudbal i opšte. U fudbalu ima mnogo homose*sualaca", pričala je Sulejmani.

Blerim Džemaili nije želio da toleriše takvo ponašanje u javnosti svoje supruge, nekada najljepše žene u Albaniji. Podnio je zahtjev za razvod braka i uskoro se razveo od Erjone, koja je sačuvala starateljstvo nad njihovim sinom. Džemaili je smatrao da ona nije dobra majka i da ne treba da vaspitava njihovo dijete, a Sulejmani se nije skrasila nakon rastanka - išla je iz afere u aferu i tako sebe dovodila u probleme.

"Nikada nisam varala! I nikad neću jer želim da imam čistu savjest kad se pogledam u ogledalo", počela je ona i nastavila: "Jesu li me varali? Saznala sam da imam rogove veće od jelena! Ja lično nikad ne bih oprostila prevaru. Zato sam slobodna." Nije poznato na koga je Albanka mislila kada je pričala o partnerima koji su izigrali njeno povjerenje - da li je riječ o Blerimu Džemailiju ili o nekom drugom muškarcu.

Inače, Blerim Džemaili je bio reprezentativac Švajcarske čak 69 puta i sa nacionalnim timom išao je na tri svjetska prvenstva. Rođen je u selu Bogovinje nedaleko od Tetova, a njegovi roditelji su se preselili u Švajcarsku kada je imao četiri godine. Tamo je počeo da trenira fudbal, pa nije bilo dileme oko reprezentacije, ali je sačuvao čvrste veze sa Albancima na Balkanu. Između ostalog, tako je upoznao Erjonu, sa kojom je godinama bio u ljubavi, prije nego što je odlučila da ga više ne voli!

Svojevremeno je Erjona pričala i o razvodu od Blerima Džemailija, dugogodišnjeg reprezentativca Švajcarske. "Upoznala sam supruga u vrijeme kada sam postala Mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam 'Ne želim vezu sa tobom'. Danas, kada sam slobodna shvatam koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji. Stalno mijenjaš države, gradove, stalno poslove. On je otac moje djece i poštujem ga. Želim mu da postigne ono što želi, ali ne volim ga više", istakla je nekadašnja Mis Albanije. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC