• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Varao me svaki dan, a nije krio! Ljepotica uhvatila slavnog Italijana djelu: Ozbiljno me pretukla! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavni italijanski fudbaler Bobo Vijeri uvijek je bio nemirnog duha.

 Kristijan Vijeri varao Elizabetu Kanalis Izvor: Instagram/littlecrumb_/christianvieri/Screenshot

Slavni italijanski fudbaler Kristijan Vijeri (50) važio je za velikog zavodnika i tokom igračkih dana zabavljao se sa velikim brojem žena, sve dok se 2018. godine nije skrasio sa Kostancom Karačolo, sa kojom ima dvoje djece. Ipak, prije toga, bilo je mnogo veza i vezica, a možda je najpoznatija bila sa manekenkom Elizabetom Kanalis.

Njih dvoje su se zabavljali dok je "Bobo" bio na vrhuncu karijere, međutim ni to što je sa jednom od najljepših žena svijeta nije moglo da umiri njegov nemirni duh. Bio je slab na žene i stalno je varao Elizabeti (i druge partnerke), što je i sama manekenka priznala prije nekoliko godina. 

"On je vrlo vesela osoba i vrlo osjetljiva na ženski šarm. Varao me sve vrijeme, ali nije to baš dobro znao da sakrije", kazala je ona i dodala da se zbog toga obračunala sa njim: "Mislim da sam to uvijek, ili gotovo uvijek, otkrivala. istini za volju, dobio je nekoliko šamara, poslije čega sam ga ostavila."

Ni sam fudbaler ne krije da je tako bilo, samo dodaje da je platio i automobilom: "Ozbiljno me je pretukla kad sam je naljutio. Toliko sam je razbjesnio da je ključem uništila moj novi Porše", ispričao je Vijeri koji inače nije bio jedini fudbaler s kojim je slavna manekenka bila. 

Režinaldo (bivši igrač Fiorentine), kaže da mu je veza sa Elizabetom uništila karijeru:

"Bio sam samo njen pastuv. Elizabeta je ta koja me ostavila i nemam problema to da kažem. Bilo je to intenzivnih sedam mjeseci koji su dio mog života, ali sam svojim golovima dokazao da nisam noćna ptica i čovjek koji samo izlazi po diskotema", ispričao je Brazilac, poslije koga je ljepotica (46) bila sa glumcem Džordžom Klunijem, da bi se udala za Brajana Perija 2014. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC