• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobo Vijeri gađao selektora, a za sve je bio kriv Inzagi: Prevara zbog koje se Pipo još smije - "Ma muči ga primicač..."

Autor Haris Krhalić

Legendarni napadači su bili saigrači u reprezentaciji Italije, ali je neponovljivi Inzagi imao načine kako da duže ostane na terenu od Vijerija, ne bi li postizao više golova...

 Vijeri i Inzagi otkrili zanimljivu priču Izvor: Twitter/screenshot/footitalia1

Brojni slavni fudbaleri kada završe karijere vole da otkriju pojedine detalje iz njihovih karijera koje su se dešavale "iza kulisa". To su one priče koje ljubitelji fudbala obožavaju da čuju, a koje ranije nisu imali prilike da saznaju.

Baš takvu fenomenalnu priču otkrili su legendarni italijanski napadači Kristijan "Bobo" Vijeri i Filipo "Pipo" Inzagi. Zbog te priče su se obojica smijali gotovo u suzama!

Bio je 11. oktobar 2003. godine. Skoro dvije decenije su prošle, ali i Bobo i Pipo odlično pamte taj dan. Reprezentacija Italije je igrala meč u kvalifikacijama za EURO 2004, u istoj onoj kvalifikacionoj grupi u kojoj je bila i Srbija i Crna Gora.

Taj meč je završen 4:0 za Italiju, ali ne bez drame koju je režirao Inzagi i to svom partneru iz napada. Napadač Milana napravio je "zvrčku" golgeteru Intera.

"Igrali smo u Ređo Kalabriji sa Azerbejdžanom i svi smo bili blizu nekih različitih rekorda. Svi smo željeli da postižemo golove. Bili smo srećni da igramo zajedno i pravimo asistencije, imali smo i Totija iza nas. Obojica smo postigli gol u prvom poluvremenu", počeo je legendarni "Pipo".

"Na poluvremenu sam mislio da će Trapatoni da zamijeni jednog između tebe i mene i ako to mora da uradi, zamijeniće mene. U svlačionici, čim sam prošao pored Trapa, rekao sam mu: 'Mister, Bobo mi je rekao da ima problem sa primicačem, bolje da se ne isteže, ostavite mene na terenu, ja sam dobro'. Poslije 10 minuta, bilo je vrijeme za promjenu i tvoj broj je bio pokazan pored terena", objasnio je Inzagi.

Vijeri nije baš lijepo reagovao. U 55. minutu, Trapatoni je riješio da ubaci Marka di Vaja umjesto njega, što je razbjesnilo Vijerija.

"Čekao sam kod kornera i ti si mi rekao 'Bobo, ostani miran'. Nisam razumio šta mi to govoriš. Kad sam vidio moj broj, mama mia! Izašao sam i bacio flašicu na Trapatonija. Poslije meča me je pitao zašto sam to uradio. Rekao sam mu 'zašto si me izveo', a on meni 'pa Pipo mi je rekao da si povrijeđen'", rekao je Vijeri, na šta su se obojica slavnih fudbalera slatko ismijala.

Vijeri je tada bio bijesan, ali skoro 20 godina kasnije, ostala je priča kojoj mogu samo da se smiju...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC