• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov bratski klub hoće Nikolića: Srbin napustio Emirate, odmah stigla jaka ponuda

Trener koji je Partizanu donio trofeje u prvenstvu i Kupu Srbije mogao bi da se vrati u Rusiju.

 CSKA Moskva želi Marka Nikolića Izvor: MN PRESS

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić, osvajač titule koja je većini navijača najdraža, mogao bi da sjedne na klupu tima sa čijim navijačima "Grobari" imaju priajteljske odnose. Kako prenose mediji iz Rusije, specijalno pouzdani "Čempionat", CSKA iz Moskve želi da na svojoj klupi vidi srpskog stručnjaka.

Ruski sajt je istakao da su iz dva različita izvora dobili potvrdu da je CSKA poslao ponudu treneru koji je nedavno vodio gradskog rivala Lokomotivu, a koji je prije samo nekoliko dana završio avanturu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Tako je Marko Nikolić vodio veliku borbu - i izgubio je - za šampionsku titulu protiv bivšeg trenera Crvene zvezde Miloša Milojevića, pa je dogovoren rastanak nakon kojeg bi Nikolić ponovo mogao i najveću zemlju na svetu.

Ruski tim trenutno ima validan ugovor do 2025. godijne sa Vladimirom Fedotovim, ali su spremni da ga raskinu ukoliko od srpskog stručnjaka dobiju zeleno svjetlo. Ostaje da se vidi samo da li je Marko Nikolić zainteresovan za povratak u Premijer ligu, gdje bi mu jedan od rivala bio i Dejan Stanković koji je nedavno preuzeo Spartak iz Moskve.

Marko Nikolić je u igračkoj kariejre prošao mlađe kategorije Rada i bio na pozajmici u Dorćolu, ali je zbog teške povrede rano morao da završi karijeru. Odmah je uplovio u trenerske vode, pa je i dalje najmlađi stručnjak koji je radio u elitnom rangu srpskog fudbala. Kroz karijeru je trenirao Rad (u dva navrata), Vojvodinu, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, Partizan, fehervar, Lokomotivu iz Moskve i Šabab Al Ahli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC