• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARKO NIKOLIĆ NE IDE U PARTIZAN! Spominjali se Humska, Rusija i "lige petice", a Srbin ide u Aziju

Uprkos spekulacijama da bi mogao da se vrati u Partizan, Marko Nikolić karijeru nastavlja u inostranstvu.

 Marko Nikolić ide u Dubai Izvor: MN PRESS

Srpski trener Marko Nikolić karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, preciznije u klubu Al Ahli Šabab iz Dubaija, prenosi "Sport Klub". Dugo se spekulisalo o budućnosti perspektivnog trenera, pričalo se da bi nakon dvogodišnje pauze karijeru mogao da nastavi u Partizanu, Rusiji, Makabiju, ili čak u nekom od klubova iz "lige petice", međutim Nikolić je odlučio da to bude u arapskom svijetu.

Nikolić će potpisati jednogodišnji ugovor, vjerovatno vrlo vrijedan pošto je Dubai jedan od najbogatijih klubova u Emiratima, a naslijediće poznatog portugalskog stručnjaka Leonarda Žardima koji je prethodno bilježio velike rezultate sa Monakom i igrao je čak i polufinale Lige šampiona.

Interesantno je da se Marko Nikolić u prethodnom periodu i sam preporučivao Partizanu kao kandidat potencijalno nove uprave, ali očigledno da do saradnje ipak neće doći. Poznato je da je upravo sa Nikolićem na klupi Partizan došao do posljednjeg naslova u Srbiji, a iza njih je trenutno jedna od najneuspješnijih sezona u skorijoj istoriji pošto su crno-bijeli zauzeli tek četvrto mjesto iza Crvene zvezde, TSC-a i Čukaričkog.

Podsjetimo, Nikolić (43 godine) do sada je radio u Radu, Vojvodini, Olimpiji, Videotonu i Lokomotivi iz Moskve koju je napustio 2021. godine uprkos dobrim rezultatima - osvajanju Kupa Rusije i ulasku u grupnu fazu Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC