• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić neće spašavati Partizan, ima novi posao!

Autor Dragan Šutvić

Trofejni srpski stručnjak vraća se na mjesto uspjeha, ali ne u Humsku.

 marko nikolić preuzima lokomotivu slaviša jokanović dobio otkaz  Izvor: MN PRESS

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović napušta klubu Dinamo Moskve poslije poraza od Ahmata (0:3), a ruski portal "Sport ekspres" objavio je da će ga zamijeniti Marko Nikolić (43).

Trener koji je Partizanu donio "duplu krunu" 2017. sa velikim uspjehom u Moskvi je vodio Lokomotivu 2020. i 2021, sa njom učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, osvojio i nacionalni kup, a sad bi mogao da ponovo ode u tamošnju Premijer ligu.

Prethodnih nedjelja Nikolić je isticao da je za njega Partizan uvijek jedna od opcija, ali je i naglasio da u Humsku neće bez stabilizacije kluba i promjena. Po svemu sudeći, u projekat stvaranja novog tima crno-bijele će povesti ili aktuelni šef struke, Igor Duljaj, ili neki drugi trener.

U satima u kojima je objavljena vijest o Nikolićevom povratku u Moskvu, Partizan je igrao dramatično poluvrijeme protiv Radničkog 1923 u Humskoj, u borbi da ostane u igri za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona sa druge pozicije ili u kvalifikacije za Ligu Evrope sa treće, iako ništa od toga odavno ne zavisi samo od crno-bijelih.

Kada je u pitanju Dinamo, Jokanović je Moskovljane vodio od juna prošle godine i ostavio ga je na sedmom mjestu tabele, sa 42 osvojena boda. On se poslije poraza od Ahmata nije pojavio na konferenciji za novinare, a iz kluba je rečeno da će na sljedećoj utakmici ekipu voditi novi trener, a ostaje da se vidi da li će Nikolić već narednih dana sjesti na klupu.

"Jokan" je takođe sa Partizan osvajao titule - i kao i igrač i kao trener - a na klupi Dinamo Moskve sjedio je na 37 utakmica i ostvario 16 pobjeda, uz osam remiija i 14 poraza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC