• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lautaro Martinez dobija pravo bogatstvo: Najbolji strijelac Serije A ostaje u Interu do 2029!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Već godinama najbolji igrač "nerazura" odlučio je da potpiše novi ugovor, i to na pet godina.

 Lautaro Martinez Izvor: sbonsi/Shutterstock

Nakon nekih sumnji, Lautaro Martinez pristao je na uslove novog dugoročnog ugovora sa Interom i spreman da da se obaveže na unosnu petogodišnju vjernost "nerazurima".

Dvadestšestogodišnji argentinski napadač postao je ključni igrač otkako je stigao 2018. godine i proglašen je najkorinijeg igrača Serije A za sezonu 2023/24. nakon ključne uloge u klubu, koji je doveo do jubilarnog 20. skudeta.

Sa ugovorom koji ističe u junu 2026. godine, Inter je počeo da daje prioritet pregovorima sa Lautarom Martinezom nakon završetka sezone, a izvještaji su brzo ukazali na razliku između ponuda kluba i njegovih zahtjeva. Nakon nekih sumnji i glasina, prihvatio je njihovu ponudu, spreman da se obaveže na još pet godina u glavnom gradu Lombardije.

"Gazeta delo Sport" detaljno opisuje kako je Lautaro imao dug spisak razloga zbog kojih je odlučio da prihvati Interovu ponudu na pet godina, vrijednu oko devet miliona evra neto po sezoni plus dodaci.

Prvi razlog je njegova i sreća njegove supruge Agustine u Milanu, jer su tu izgradili svoj život. Njihova ćerka Nina je već počela da pohađa vrtić, a njegova supruga je otvorila restoran u Brijanci, sa porodicom koja se ukorijenila u lokalnoj oblasti.

Još jedan ključni faktor bila je njegova centralna uloga u Interu - Lautaro je postao talisman za klub i omiljena je figura među navijačima, koji ga redovno zaustavljaju radi fotografija i kratkih razgovora na ulicama Milana.

Bio je nezadovoljan sugestijama o pohlepi tokom pregovora o ugovoru i jasno je rekao svom agentu Alehandru Kamanu da želi da produži boravak u Interu, željeći da pokaže svoju ljubav prema klubu i njihovim navijačima.

Argentinac je ove sezone briljirao i prvenstvo završio sa 24 gola, te je uspio da ostvari ono što nije prošle godine sa 21 postignutim golom. Tada je titulu Kapokanonijere ponio Viktor Osimen sa 26 pogodaka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC