• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja i Duća? Još bolji na EP!" Orlovi neće rano da lete: Ne treba se sad dizati u nebesa!

Autor Dragan Šutvić

Predrag Rajković i Aleksandar Mitrović su zadovoljni onim što je nacionalni tim prikazao protiv Švedske.

 Švedska Srbija izjave Tadića i Rajkovića Izvor: Arena sport 1 Premium/Printscreen

Sjajna Srbija savladala je na oproštaju od Zlatana Ibrahimovića Švedsku sa 3:0, a dvojica jako bitnih šrafova u ovoj pobjedi oglasili su se poslije meča. Golman Predrag Rajković uspio je da ostavi svoju mrežu netaknutu, a poslije utakmice je rekao da smatra da je Srbija spremna da ide na Euro. 

"Važna pobjeda zato što je posljednja utakmica pred Evropsko prvenstvo, jer smo svi srećni. Moje mišljenje je da smo igrali dobro iako je teren bio u lošem stanju. Treba da budemo srećni zbog pobjede i dobre igre. Ja mislim da smo spremni, poslije ovakve pobjede i ovakve igre. Ne treba se dizati u nebo, treba ostati miran i boriti se kao što smo se borili cijeli meč", rekao je Rajković poslije meča. 

Aleksandar Mitrović je postigao 58. gol u reprezentativnoj karijeri, a poslije utakmice je istakao da je zadovoljan prikazanim. 

"Mislim da smo odigrali dobru, čvrstu utakmicu, dali tri gola, nismo primili nijedan. U pozitivnoj atmosferi pobjedom idemo na Evropsko prvenstvo", istakao je smederevski napadač pa dodao da smatra da su "orlovi" spremi za Euro.

"Jesmo! Konačno je došlo Evropsko prvenstvo i polako se diže atmosfera i euforija. Prošli smo dobre pripreme. Mislim da dugo igramo u ovom sistemu, znamo ko treba da radi i ofanzivno i defanzivno. Danas smo defanzivno odigrali jako dobro. Iz kontre, polukontre smo bili dobri. Ja i Duća smo dobri, nadam se da ćemo u budućnosti bili bolji nego danas."

"Ništa, mislim da je i pred Katar bila euforija od strane navijača. Mi u svlačionici smo fokusirani na teren. Ići ćemo tamo da damo sve od sebe, da predstavimo zemlju na najbolji mogući način i da nastavimo niz velikih stvari koje smo uradili", poručio je na kraju. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC