• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi dočekao moćnu Srbiju: Vama to izgleda super, ja vidim šta ne valja!

Autor Dragan Šutvić

Dragan Stojković Piksi govorio je poslije pobjede fudbalera Srbije nad Švedskom.

 Piksi poslije pobjede protiv Švedske  Izvor: Arena sport Premium 1/Printscreen

Psovao je Dragan Stojković Piksi na meču sa Austrijom, a sada za tim nije bilo nikakvog razloga! Selektor Srbije mogao je sa osmijehom na licu da gleda meč Srbije sa Švedskom u kojem je njegov tim ostao bez primljenog gola, a dao je čak tri! 

"Mislim da smo odigrali vrlo ozbiljno, na taktičkom smislu na visokom nivou. Pobijedili jesmo, ovo je bilo u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo. Večeras se vraćamo kući da provedemo vrijeme sa porodicama i to je to", rekao je Piksi poslije meča.

Bio je zadovoljan onim što je vidio na terenu, a pogotovo je vrlo zadovoljan bio prikazanim od strane svog tima kada je koncentracija u pitanju. 

"Mislim da su svi momci djelovali koncentrisano, o motivaciji da i ne govorim. Nisu nam se ponavljale neke stvari od ranije. Zadovoljan smo stanjem, ne treba praviti nikakvu euforiju od ovoga, treba nastaviti sa dobrim i kvalitetnim radom i treba da izgledamo ovako i u Njemačkoj", naglasio je selektor Stojković. 

Pohvalio je novinar srpski tim i presing formacije 3-5-2, ali nije bio zadovoljan Stojković! Uvijek vidi šta ne valja, pa tako i kada njegov tim savlada rivala 3:0 na gostovanju! 

"Vama sa strane to izgleda super. Meni to nije loše, ali ima tu stvari koje treba popraviti. Ja sam taj koji gleda greške i sve što treba popraviti. Dobra utakmica, takmičarska, igrači su fizički dali mnogo, istrčali su sjajno. Mislim da su i izmjene koje smo pravili doprinijele da ovako pobijedimo i da se vratimo srećni kući", završio je Piksi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC