• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač na mladog fudbalera uhapšen, iz Foče stiglo saopštenje i izvinjenje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon incidenta u Foči, najvažnije je da se Ibrahim Osmanović osjeća dobro.

 Ibrahim Osmanović Izvor: Promo/NK Bosna Visoko

Nakon nemilih dešavanja u Foči, gdje je jedan navijač utrčao na teren i udario mladog fudbalera Bosne iz Visokog Ibrahima Osmanovića, saopšteno je da je pomenuti izgrednik uhapšen, a iz Fudbalskog kluba Sutjeska stiglo je ekspresno izvinjenje gostima.

Kako piše Radio Foča, sportski direktor Sutjeske Nikola Mojović uputio je izvinjenje Visočanima, uz napomenu da se ovim incidentom dobri odnosi između dva kluba neće pokvariti.

"Kao klub oštro osuđujemo pojedinca koji je utrčao na teren i uradio to što je uradio. Protiv igrača našeg kluba koji su dobili crvene kartone, takođe, već je pokrenut disciplinski postupak i sigurno da ih očekuje kazna. Mi se kao klub našim sportskim prijateljima iz Visokog iskreno izvinjavamo i nadamo se da se ovakve stvari neće dešavati na bilo kojem terenu u Republici Srpskoj i BiH“, rekao je Mojović, a prenosi Radio Foča.

U Foči se već skoro dvije decenije održava turnir "Fudbal frends", koji okuplja najbolje mlade fudbalere iz regiona.

"Fudbal frends ove godine slavi 18. rođendan i za 18 godina nikada nije bilo nijednog incidenta, što govori da je Foča uvijek bila dobar domaćin, grad u kojem su se svi osjećali sigurno i prijatno. Međutim, desilo se što se desilo, svima u klubu nam je veoma žao zbog toga. Prijavili smo nadležnim institucijama, Univerzitetska bolnica i Policijska uprava pružili su veliku podršku gostima iz Visokog", istakao je Mojović i dodao:

"Imamo informaciju da je momak već bolje, a i sami gosti iz Visokog su istakli da smo mi kao klub preduzeli sve što je bilo u našoj moći da se bezbjedno vrate svojim kućama."

Pogledajte snima incidenta...

Dodaje se da je o svemu obaviješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, te su pod njenim nadzorom policijski službenici Policijske uprave Foča preduzeli odgovarajuće mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti i dokumentovanju krivičnog djela tjelesna povreda, a dalji rad je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Predstavnik Bosne Edin Muzaferija, koji je boravio u Foči sa mladim fudbalerima iz Visokog, istakao je da je nakon obavljenih pregleda Ibrahim Osmanović policiji dao izjavu. Potpredsjednik kluba Adnan Jašarspahić zatim je razgovarao s njim.

"Razgovarali smo dok je još bio u bolnici i čekao nalaze pretraga. Rekao mi je da je najgore bilo dok je ležao na zemlji kada je osjetio udarce i izgubio svijest. Uz sve to od siline udarce ovog očito psihički poremećenog čovjeka koji je nasrnuo na dijete slomljen mu je i jedan zub", rekao je Jašarspahić, a prenosi zvanična stranica Bosne.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC