• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Pres konferencija reprezentacije Srbije sa EURO 2024

Nemanja Gudelj govorio je na konferenciji za medije pred meč Engleske i Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

 Pres konferencija reprezentacije Srbije sa EURO 2024 Izvor: MN PRESS

Iskusni reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj obratio se na konferenciji za medije pred meč sa Engleskom (16. jun) i poručio je da se naša ekipa "ne boji nikoga" i da je spremna da odigra bolje nego u Kataru. Prema riječima Gudelja, Island je pokazao našoj reprezentaciji kako treba da igramo i ako budemo taktički disciplinovani, svaki tim može da se pobijedi.

Čitavu konferenciju za medije pronađite klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA".

14:09

Kraj!

Obraćanje reprezentativca Nemanje Gudelja je završeno.

14:09

Koliko pričate o Englezima?

"Pričamo naravno o njima, ali smo mnogo više fokusirani na sebe. Mi smo dobro svesni da pričaju i o nama, o svima koji su opasni iz našeg tima, ali znamo naš kvalitet i zato smo fokusirani na sebe", objasnio je Gudelj na poslednje pitanje na konferenciji za medije.

14:07

Da li dolazi porodica?

"Jeste, biće cela porodica da me bodri... Moj osećaj, u odnosu na Katar, nekako je da smo mirniji u duši i došli smo malo iskusniji i meni to daje samopouzdanja za bolji rezultat nego u Kataru".

14:06

Gde bi pre igrao?

"Ja se osećam uvek kao zadnji vezni, to mi je pozicija koja mi najviše odgovara sa mojim kvalitetima, ali u klubu recimo igram štopera, mogu da ispunim i tu poziciju dosta dobro. Otac me je učio mnogo taktički o mestu štopera jer sam igrao i u Bredi sa 18-19 godina. Gde god da me vidi mister, ja sam spreman da odigram, makar to bilo na desnom, levom beku, pa i golmana ako treba", odgovorio je Gudelj.

Izvor: MN PRESS

14:05

Koga bih najradije pobedio?

"Koga bih najradije pobedio? Ha-ha, ja bih sve tri, najradije možda prvu jer mi je ta najvažnija i najbitnija, a posle toga je najbitnija Slovenija, pa Danska, pa i posle Danske", dodao je Gudelj.

14:04

Ako može Island...

"Meč protiv Islanda pokazuje da Engleska nije tim koji ne može da se dobije. Svako ko je taktički disciplinovan, može da dobije bilo koga. Spremni smo za nedelju i treniramo dobro, taktički smo spremni i svaki dan imamo analize protivnika i verujte, mi smo spremni", rekao je Gudelj.

14:03

"Ne znamo tim"

"Ja ne znam tim protiv Engleske, to je na selektoru, ako zna. Mi ćemo na treninzima da saznamo više i saznaćemo. Danas nam je prvi dan u Nemačkoj, videćemo trening. Iskusniji smo, ima više nade za uspeh nego na Svetskom prvenstvu", rekao je Nemanja Gudelj.

Izvor: MN PRESS

14:02

Da li Engleze može da iznenadi golom?

"Naravno, ako budem igrao i ako bude prostora za šut sa distance, ja sam uvek za, da probam, da li opasnost... Lakše mi idu ti golovi sa distance. Mi smo spremni za sve, ako bude prilike za šut, ne razmišljam dvaput", nasmejao se Gudelj, kao da je spreman već da šutira.

13:58

"Može li meč sa Engleskom da odredi prvenstvo? Ne sećam se da sam rekao da će da odredi, bitna je utakmica, ali sve tri utakmice su bitne, možda i bitnije su druge dve. Spremni smo za sve, to što je prva je za sada najbitnije jer je sledeća", dodao je Gudelj.

"Šta možemo da obećamo navijačima, da ćemo ostaviti srce na terenu. Ovde smo zasluženi i sada da pokažem nešto "ekstra" državi i svima koji nas bodre".

13:58

Kako sam? Odlično!

"Osećam se super, oporavio sam se brzo, imao sam odličan tim iza sebe, tu je bila reprezentacija, moj privatni tim i sada sam odlično. Fizički dobro, koleno je dobro, spreman sam. Što se tiče moje uloge, to zavisi od mistera, ako budem igrao, zavisi i gde ću da igram, to se menja. Znaćemo pred utakmicu", dodao je Gudelj.

13:56

Kako pamti EURO2000?

"Bio sam mnogo mali, ne sećam se baš dobro, znam da nismo odigrali baš nešto dobro. Hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim, dobar stručni štab i da smo spremni za svaku utakmicu koja dolazi da pokažemo državi i ostalima da samo odigramo i pokažemo da hoćemo nešto", dodao je Gudelj.

13:56

Šta misli Gudelj o Engleskoj?

"Ekstra posao, mislim da ćemo svi imati dosta posla, imaju odlične igrače, mlade... Ovde su došli da naprave nešto, ali takođe hoćemo da pokažemo da imamo dobar tim".

13:55

Otpisali nas?

"Moguće da je tako, ali mi se fokusiramo na nas i na naše treninge", rekao je Gudelj.

13:54

Šta se desilo u Kataru?

"Dosta toga smo naučili iz toga, iskusniji smo sada i vrlo je slična grupa, svako loše iskustvo je važno za budućnost i nadam se da ćemo biti bolji", rekao je Gudelj i potom pohvalio Mitrovića.

"Što je tako poseban? Želi gol, ide na svaku loptu, zna gde će da bude u 90% situacija, odakle će da pogađa".

13:52

Puno povreda o Engleskoj?

"Iskreno, ja nisam fokusiran da li imaju povrede, znam da imaju dobre igrače, ali ako je jedan povređen - drugi dobar će biti na njegovom mestu. Samo je važno da budemo spremni za nedelju. Šta bi pobeda značila za Srbiju? Bio bi to dobar početak turnira, ali jedna pobeda ništa ne donosi, morate da budete fokusirani na svaku sledeću utakmicu", dodao je Gudelj.

13:50

Najvažniji igrači Engleske?

"Kejn i Belingem su važni igrači reprezentacije Engleske, ali spremamo se za ceo tim, kako taktički, tako i fizički, spremni da igramo protiv koga god", rekao je Gudelj.

13:50

"Znamo da Srbija ima dobar tim!"

Gudelj je odgovorio da su Vlahović i Mitrović važni igrači reprezentacije Srbije, ali da se kao tim ne boje nikoga: "Mi imamo jako kvalitetne igrače u svim delovima terena i mogu da brinu o kome god žele, mi se fokusiramo samo na sebe, da se spremimo i budemo spremni za utakmicu u nedelj", naveo je fudbaler Srbije.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

13:48

Možemo da ih pobedimo!

"Možemo li da pobedimo Englesku? Mislim da možemo, imamo kvalitet! Nema straha, ne bojimo se nikoga iako imaju sjajan mlad tim, ali došli su ovde da pobede, nisu dugo ništa osvojili, tako da su došli ovde da pokažu kvalitet, ali opet kažem mi se ne bojimo nikoga. Idemo da pobedimo prvu utakmicu", rekao je Gudelj.

13:47

Englezi pitaju kakav meč očekuje Gudelj!

"Da li je Engleska favorit? Da, to je velika utakmica za nas, svaka utakmica na Evropskom prvenstvu je velika, ali ova je prva. Mislim da su obe ekipe spremne i najvažnija stvar je da smo došli ovde da pokažemo zašto smo ovde. Prva utakmica je sjajna prilika za sve nas da pokažemo šta možemo da uradimo", rekao je Gudelj.

13:45

Počinjemo!

Tu je Nemanja Gudelj, odgovaraće na pitanja medija.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

13:37

Tu smo!

Uskoro počinje prvo obraćanje fudbalera Srbije iz Katara, obratiće se Nemanja Gudelj.

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

12:22

Kad igra Srbija?

Prvi meč naše reprezentacije igra se 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske.

12:21

Kakav je Augzburg?

Ako ste se pitali gde su smešteni fudbaleri Srbije, nešto najbliže što može da se uporedi sa ovim nemačkim gradom je Novi Sad. Ali, čak mirnije i od njega... Pročitajte našu MONDO reportažu o Augzburgu!

12:20

Fudbaleri stigli, dočekali ih navijači!

Naša reprezentacija je od utorka uveče u Augzburgu gde su ih dočekali navijači, njih stotinak ispred hotela "Maksimilijans" u centru ovog grada. Pogledajte fotografije!

12:17

Dobro došli u MONDO live!

Danas u 13.45 čeka nas prvo obraćanje fudbalera Srbije iz Nemačke pošto će se medijima obratiti Nemanja Gudelj, jedan od najiskusnijih reprezentativaca našeg tima. Naš reporter sa Evropskog prvenstva je na licu mesta i pratićemo uživo Gudeljevo obraćanje.

Ostanite uz MONDO.

UKRATKO

  • Nemanja Gudelj obratio se pred meč Srbije i Engleske
  • Poručio je da naš Srbija ima kvalitet da pobijedi Engleze
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije