• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka navija: Euro spektakl u Sportskoj dvorani "Borik"

Autor Haris Krhalić

Događaj koji spaja fudbal, navijanje i humanost.

 dvorana Borik Izvor: PROMO/SC Borik

U sportskoj dvorani Borik danas je održana konferencija za medije povodom predstojećeg fudbalskog događaja "EURO U BORIKU". Ovaj događaj spaja fudbal, navijanje i humanost.

„Sportska dvorana Borik će ponovo postati epicentar navijanja, kao što je bila i 2022. godine tokom Svjetskog prvenstva u Kataru,“ izjavio je direktor SC Borik, Nenad Talić. „Očekujemo veliki broj navijača koji će zajedno disati za našu reprezentaciju. Pozivam Banjalučane da ne gledaju nebo i ne čekaju gdje će i da li će moći gledati utakmice, već da na vrijeme osiguraju mjesto u Boriku.“

Talić je istakao da će ulaz na sve utakmice biti besplatan, ali da je za parter potrebna rezervacija ulaznica koje se mogu preuzeti u SD „Borik“ svakog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Pored sportskog dijela, ovaj događaj nosi i posebnu humanitarnu misiju. U saradnji sa humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“, prikupljaće se sredstva za pomoć porodici Đokanović iz Donjeg Žabara tokom gledanja utakmica.

„Navijamo za Srbiju i pomažemo onima kojima je najpotrebnije. Šestočlana porodica Đokanović ima četvoro djece koja su izuzetni učenici i studenti. Kao vukovci u školi su ponos ovog mjesta. Roditelji koji brinu da im ništa ne fali su narušenog zdravlja, a da bi olakšali njihov rad na poljoprivrednim poslovima kojim se bave, odlučili smo da pomoć ide u vidu poljoprivredne mehanizacije, odnosno manjeg traktora sa priključcima čija je vrijednost 9000 KM. Pozivam sve Banjalučane da dobrovoljnim prilogom učestvuju na gledanju utakmica u Boriku“ rekla je volonterka humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“, Nevena Reljić.

Navijačima se savjetuje da u dvoranu dođu od 18 časova, kada će ulaz biti otvoren za sve dane prenosa utakmica. Ulaz je slobodan, a za parter su potrebne rezervacije ulaznica koje se mogu preuzeti u dvorani Borik svakog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Posjetite se kako je to izgledalo krajem 2022. godine za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru,

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC