• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirio sam u hotel Srbije u Njemačkoj, sve pršti od luksuza! Ušli smo gdje ne smijemo i ostali bez daha - pogledajte

Hotel u kojem je reprezentacija Srbije u Nemačkoj zaista oduzima dah. Od izvještača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića.

 Hotel Maximilian's reprezentacija Srbije Njemačka Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u utorak u hotel "Maksimlijans" u Augsburgu, koji će joj biti dom u naredne dvije nedelje grupne faze Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Ekipu selektora Dragana Stojkovića Piksija dočekala je grupa od nekoliko desetina navijača, koji su posebno ostali oduševljeni kada je pred njih izašao jedan srpski fudbaler.

Iako je bilo veoma "sadržajno" pred hotelom, uz navijanje srpskih navijača i provokaciju nekoliko Albanaca iz automobila, fudbaleri su se zadržali ispred ulaza samo nekoliko sekundi - dovoljno da pokupe svoje stvari i da krenu ka svojim sobama na odmor.

Dok su se fudbaleri raspremali, uspjeli smo da zavirimo u unutrašnjost hotela, iako je to zabranjeno. "Maksimilijans" (ili u originalu Maximilian's) smješten je na 400 metara od centra grada u bavarskom dijelu pokrajine Švabije i na oko 50 kilometara od Minhena, u kojem će Srbija igrati protiv Slovenije i Danske. U tom hotelu boravili su i reprezentacija Njemačke, Bajern i Borusija Dortmund.

Sobe su ukrašene umjetničkim delima, 4K UHD Smart televizorima, opremljene ultra-brzim internetom, podrazumijeva se da hotel ima luksuznu teretanu, spa centar koji se prostire na 360 metara kvadratnih, nekoliko sauna... S obzirom na to da selektor Stojković voli da sa ekipom prošeta gradom na gostovanjima, sigurno je da će u Augsburgu uživati u tim izlascima na otvoreno, jer je hotel na savršenoj lokaciji za šetače i centar grada mu je nadohvat ruke. Pogledajte kako izgledaju sobe:

Noćenje u ovom hotelu za dve odrasle osobe košta oko 400 evra, a pogledajte kako izgleda mali dio hotela u koji smo uspjeli da doslovno utrčimo i u kojem će selektor Stojković držati sastanke sa ekipom i konferencije za novinare. Njena veličina je 1.200 kvadratnih metara.

Pogledajte

00:27
Hotel maksimilijan
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Zgrada u kojoj se nalazi hotel Srbije dobila je sadašnji izgled 1956, kada je obnovljena poslije Drugog svjetskog rata, prema planu arhitehte Ulriha Rahtmajera. Na istom mjestu je i prije rata postojao hotel, ali je uništen bombama. U ovom trenutku, hotel ima 132 sobe i potpuno je renoviran 2012. Nadamo se da će ga reprezentativci Srbije i navijači pamtiti samo po dobru na Evropskom prvenstvu čiji početak jedva čekamo. Piksijevi "Orlovi" igraće prvi meč u nedjelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

(MONDO - Milutin Vujičić)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Albanci provociraju

Albanci provociraju jer im nema Viole von Carmon, dobila šut kartu iz EU Parlamenta, hahahaha ! Aljbanci Pljiz going to Viola , fiki fiki milf , hahahaha

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC