• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija stigla na Evropsko prvenstvo: Prve fotografije iz Njemačke

Autor Milutin Vujičić

Reprezentacija Srbije došla je u Njemačku i smjestila se u svoju bazu, u kojoj će biti u naredne dvije nedjelje. Od izvještača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića.

 Reprezentativci Srbije stigli u Njemačku  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Reprezentativci Srbije stigli su u svoj hotel u Augsburgu, gdje ih je dočekala grupa od nekoliko desetina navijača. Evropsko prvenstvo je zvanično počelo za naš tim kada su ušli u svoje sobe u hotelu "Maksimilijans" sa pet zvjezdica, u kojem će odsijedati dok će im na raspolaganju biti tereni trening-centra "Rozenaustadion".

U tom hotelu već su odsijedale reprezentacija Njemačke i tamošnji fudbalski velikani, Bajern, Borusija Dortmund i drugi timovi. Pogledajte kako je u svoju bazu u utorak uveče stigla reprezentacija Srbije.

Iz luksuznog njemačkog hotela, reprezentacija Srbije tokom vikenda će otići na utakmicu protiv Engleske u nedjelju u Gelzenkirhenu, u okviru utakmice prvog kola Evropskog prvenstva. "Orlovi" će nakon toga u drugom kolu igrati protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Bajernovoj Alijanc areni, a grupnu fazu završiće 25. juna, utakmicom protiv Danske takođe u Minhenu, u domu najtrofejnijeg nemačkog kluba.

Uoči odlaska u Njemačku, reprezentativce Srbije u avionu na aerodromu "Nikola Tesla" posjetio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC