• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je izašao pred navijače Srbije, nastao delirijum! Gledali u vrata autobusa i čekali - pogledajte njegovu reakciju

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako su reprezentativci Srbije dočekani u Njemačkoj. Od izvještača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića.

 Doček reprezentacije Srbije u Njemačkoj EURO 2024 Izvor: MONDO/ Milutin Vujičić

Reprezentativci Srbije dobili su sjajan doček pred hotelom "Maksimilijans" u Augsburgu, gdje je ekspedicija "orlova" ušla u svoju njemačku bazu, u kojoj će biti u prve dvije nedelje Evropskog prvenstva

Prije fudbalera, sa aerodroma su u prestižni hotel stigli predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić, kao i saradnici Nenad Bjeković, Jovan Šurbatović, Miroslav Tanjga i drugi članovi delegacije. A, onda su pred nekoliko desetina navijača izašli oni zbog kojih su svi tu - fudbaleri Dragana Stojkovića Piksija.

Predvođeni kapitenom Dušanom Tadićem i golgeterom Aleksandrom Mitrovićem, "orlovi" su prošli između oduševljenih navijača, koji su pali u potpunu euforiju kada su vidjeli "Mitrogola" pred sobom. Pogledajte doček i posebno oduševljenje zbog izlaska srpske "devetke" iz autobusa:

Pogledajte

01:45
Dolazak fudbalera Srbije
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Reprezentacija Srbije adaptiraće se brzo na Njemačku i sigurno sjajne uslove u Augsburgu, a prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu odigraće u nedjelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

Pred izabranicima Dragana Stojkovića Piksija je dovoljno vremena da u miru bruse formu i spremaju se za duel protiv jednog od najvećih favorita za osvajanje titule na startu kontinentalnog turnira. Da je titula postala i obaveza i imperativ aktuelnom vicešampionu Evrope govori i današnja poruka selektora Engleza Gareta Sautgejta da će izvjesno otići ako ne uspije da osvoji titulu.

O Engleskoj, Sautgejtu i svemu što čeka naš tim u duelu protiv moćnog rivala biće više riječi u sljedećim danima. Pogledajte kako je izgledao prvi dolazak naše reprezentacije na Evropsko prvenstvo poslije 24 godine:

(mondo.rs - Milutin Vujičić)  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC