• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi "ubijao pauke", sad znamo da je bio u pravu: MONDO ga pred Euro pitao, sad je odgovorio na terenu (VIDEO)

Autori Milutin Vujičić Autori Nikola Lalović

Dragan Stojković Piksi je rekao da bi birao sebe. E, sad znamo zašto. Od izvještača MONDA sa Eura Milutina Vujičića.

 Dragan Stojković Piksi dominirao na treningu Izvor: MN PRESS

"Sebe, naravno. Da skratimo, bila je to odlična generacija igrača, svi su imali kapacitet. Vraćati to prije 25 godina, sve u svoje vrijeme. Ova generacija ima šansu da uradi nešto što treba da učini Srbiju srećnom i ponosnom. Tu šansu treba da iskoriste. Jugović? Gdje mene da staviš na klupu?", rekao je Dragan Stojković Piksi kada ga je novinar MONDA pitao koga bi poveo na Euro 2024. od igrača koji su nastupali za SR Jugoslaviju na Euru 2000. godine. A sada smo vidjeli i zašto

Nakon prvog treninga Srbije u Njemačkoj na kome su navijači bili opčinjeni Dušanom Vlahovićem sada su svi prisutni bili oduševljeni selektorom Srbije! Svi se sjećamo kako je u Japanu uštopovao onu loptu koja je letjela nebu pod oblake u cipelama, a ni sada sa 59 godina fudbalsko znanje ga ne napušta. Nekada nevjerovatan tehničar i mađioničar sa loptom je i dalje - mađioničar! Jednostavno, neke stvari se ne zaboravljaju...

Pogledajte

00:30
Piksi na treningu Srbije
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Selektor se na treningu prihvatio lopte pa smo iz prvog ugla i iz blizine mogli da vidimo da mu je prijem i dalje fantastičan, svaki pas hirurški precizan, tehnika ista kao i ranije... A onda je otišao da šutira slobodne udarce. Jedan posred gola, drugi od prečke, treći u rašje, četvrti po zemlji.. Svaki je pogodio i svaka lopta je otišla tamo gdje je on htio. Nadamo se i da će svaka lopta njegovih pulena u nedjelju takođe ići tamo gdje Stojković želi.

GOLMANI KAO EDERSON, A JAPANAC KOMANDUJE!

Pogledajte

01:06
Trening Srbije u Augzburgu
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Trening je za javnost i novinare bio otvoren 15-ak minuta i za to vrijeme su igrači trčali pod komandom Katsuhita Kinošija, stručnjaka za fizičku spremu koga je selektor doveo sa sobom iz Japana. Takođe, vidjeli smo i da Srbija ne mora da brine kada je u pitanju to ko će započinjati napade.

Znamo kakva je konkurencija na golu našeg tima, a Đorđe Petrović, Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić su stali u svoj mali golmanski krug i pokazali da sjajno barataju loptom. "Lijepila" im se za noge, uspijevali su da šalju precizne duge i kratke pasove i Srbija definitivno ima moderne i kvaltietne golmane. Mada se svi nadamo da niko od njih neće imati previše posla.

Pogledajte

00:33
Srpski golmani briljiraju s loptom
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Najbitnije od svega je ipak što se vidi da je atmosfera u timu za sada sjajna. Svi se šale i opušteni su, ali i ozbiljno rade. Sada samo da se to prenese prvo na igru, a onda i na rezultat. Euforija se svuda, od Njemačke do Srbije polako diže. U nedjelju je sigurno - svi će gledati "orlove"!

(Mondo.rs, Nikola Lalović. Milutin Vujičić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC