• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević pravi novi Partizan, najavio i pojačanja! Otkrio ko su prioriteti: Lakše mi je da napravim odbranu

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Stanojević i zvanično je okupio ekipu i započeo pripreme sa crno-bijelima.

 FK Partizan počeo sa pripremama Izvor: MN Prees

Partizan je i zvanično započeo pripreme za novu sezonu. Prozivku je obavio stari-novi trener Aleksandar Stanojević na terenima "Teleoptika". Kreće sa upoznavanjem novog tima i pravljenjem ekipe za sve izazove koji čekaju crno-bijele u novoj sezoni. Poslije Miloša Vazure oglasio se i šef struke.

Potvrdio je da je plan da tim 21. juna krene u Sloveniju. "Radićemo nekoliko dana, ima dosta mladih igrača, želim da ih vidim. U odmaklim smo pregovorima oko nekih igrača, očekujem nove fudbalere i pojačanja ovih dana. Želim da se upoznam sa timom, da im dam jasnu sliku kako želimo da igramo. Sačekaćemo da vidimo ko će ići na pripreme, neki klubovi su zainteresovani za naše mlade igrače za pozajmice, tako da čekamo", počeo je Stanojević.

Na direktno pitanje u kojim dijelovima tima su potrebna pojačanja dao je direktan odgovor. "Štoper je prioriret, centralni ofanzivni vezni. Takođe smo u manjku sa lijevim bekovima. To su naši prioriteti, imamo neke želje."

Imaće oko četiri nedjelje za pripreme i uigravanje. "To je malo vremena, moramo što prije da krenemo sa određenim stvarima i da se ubrzamo. Što se rivala na pripremama tiče biće teške utakmice, kvaliteta kvalifikacija za Ligu šampiona. Vidjećemo ko će nam biti rival u generalnoj probi, očekujemo nešto jako i atraktivno."

Uporedio je ovaj tim sa onim kada je on bio prethodni put.

"Meni je sve poznato, hoću i da se nadograde neke stvari. Oko 80 odsto je novih igrača poslije samo dvije godine od mog odlaska i to je velika promjena. Promijenio se i stručni štab, nadamo se dobrim stvarima. Imaćemo u utorak prvi sastanak taktičke prirode. Sa svakim igračem ću razgovarati pojedinačno i objasniću šta očekujem. Partizan mora da igra na rezultat. Nije dovoljno da se samo pobjeđuje, već da se zna i način. Očekujem agresivan Partizan, disciplinovan i sa dosta intenziteta, to je ono što želim."

Biće i odlazaka. "Radi se i na tome. Moramo da dovedemo određena pojačanja na tim pozicijama, pa onda da radimo na odlascima. Prvo to, pa da onda pravimo igru. Lakše mi je da napravim odbranu nego napad. Defanziva je najlakši dio za trenera", zaključio je Stanojević.

Prvotimcima su se tokom prvog dela priprema pridružili i igrači iz klupske omladinske škole: golman - Vukašin Jovanović, kao i Ognjen Ugrešić, Nikola Simić, Milan Roganović, Dimitrije Janković i Mihailo Petrović, ali i Mihajlo Petković koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u ekipi Novog Pazara.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC