• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanac uzeo megafon i vrijeđao Srbe pred punim stadionom: Ušao protiv Hrvatske i zgrozio sve! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Skandal za skandalom na Evropskom prvenstvu! Sada je napadač Albanije Mirlind Daku iz čista mira vrijeđao Srbe i Makedonce poslije utakmice sa Hrvatskom.

 Fudbaler Albanije Mirlind Daku vrijeđao Srbe i Makedonce Izvor: Streamable/Printscreen

Skandal za skandalom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu! Albanski navijači su provocirali Srbe na sve moguće načine, od unošenja obilježja i uniformi terorističke organizacije OVK, preko paradiranja ispred stadiona na kome igra Srbija u dresovima i sa zastavom tzv. Kosova... Na meču sa Hrvatskom su sramno zajedno sa navijačima Hrvatske skandirali "Ubij Srbina", a sada se desila najveća bruka. 

Reprezentativac Albanije Mirlind Daku je poslije meča sa Hrvatskom u kome je Albanija izvukla remi 2:2 prišao navijačima, uzeo megafon i pokrenuo uvredljivo skandiranje upućeno Srbima i Makedoncima. "P**ka im materina, Srbima i Makedoncima", pokrenuo je pjesmu Mirlind Daku, prenosi sport1.mk. 

Mirlind Daku je rođen u Gnjilanu na Kosovu 1998. godine, a ovaj 192 centimetra visoki napadač Rubina Iz Kazanja koji je karijeru gradio u Albaniji, na Kosovu i u Hrvatskoj je poslije pet nastupa za tzv. Kosovo 2023. prešao da igra za Albaniju i sada je u meču sa Hrvatskom ušao u igru u 85. minutu umjesto Reja Manaja.

Pogledajte skandiranje koje je poveo:

Umjesto da proslavi veliki rezultat svog tima, on je riješio da poslije provedenih desetak minuta na terenu sve završi sa skandalom. Vrijeđao je Srbe i Makedonce, a sada će Fudbalski savez Srbije imati novog posla. Nakon što je najavljena žalba UEFA zbog vrijeđanja od strane navijača, sada bi srpska krovna fudbalska organizacija morala da se oglasi i ovim povodom. 

(MONDO, sport1.mk N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC