• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo treće pojačanje! Stanojević pravi tim za Ligu šampiona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po želji trenera aleksandra Stanojevića crno-bijele pojačao Kervin Arijaga.

 fk partizan doveo kevina arijagu iz mls Izvor: MN Prees

Fudbalski klub Partizan naporno radi na pripremama u Sloveniji, a trener Aleksandar Stanojević za sada može da bude zadovoljan urađenim poslom klupskih čelnika. nakon što je Đorđe Jovanović stigao na pozajmicu još prije promocije novog šefa struke, crno-bijeli su se pojačali štoperom Nihadom Mujakićem, povremenim reprezentativcem BiH. Nije tu kraj, treće pojačanje je reprezentativac Hondurasa Kervin Arijaga (26)!

Centralni vezni fudbaler koji je do prije nekoliko dana igrao za Minesotu stiže iz američke MLS, u kojoj je nastupao nešto više od dvije godine. Prije toga je bio član Maratona u rodnom Hondurasu, dok je ponikao u Platenseu iz rodne zemlje. Za nacionalni tim odigrao je 25 mečeva, uz tri postignuta gola.

Riječ je o veznom fudbaleru koji se ističe visinom (191 centimetar), ali i ogromnim radijusom kretanja. Pored mjesta defanzivnog veznog igrača koje mu je prirodno, Arijaga može da se snalazi i u nešto ofanzivnijoj ulozi, odnosno kao štoper, pa će Stanojević imati mogućnost da kombinuje sa njim na terenu.

Inače, Kervin je stigao na zahtjev starog-novog trenera Partizana koji ga je skautirao još dok je radio u Turskoj. Tada je bio zainteresovan da ga dovede, a kako nije došlo do transfera Arijaga je ostao u MLS-u. To nije bila njegova želja, pa je prvu narednu priliku iskoristio za selidbu u Evropu - ponovo je poziv stigao od Aleksandra Stanojevića, ali ovog puta iz drugog kluba.

Partizan još nije završio sa dolascima kada je prelazni rok u pitanju, pošto će prije puta u Rusiju na drugi dio priprema sigurno biti još novih lica u Humskoj. Prije svega lijevi bek, koji je već dugo deficitarna pozicija za crno-bijele. Partizan taj problem želi da riješi ovog ljeta, a poznato je da trener Aleksandar Stanojević voli "zategnutu" odbranu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC