• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan je takve utakmice najbolje igrao!" Ivica Kralj otkrio najveći problem crno-bijelih pred Evropu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sportski direktor Ivica Kralj najavio šta Partizan čeka u Evropi.

 "Partizan je takve utakmice najbolje igrao!" Ivica Kralj otkrio najveći problem crno-bijelih pred Evropu! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana vraćaju se u kvalifikacije za Ligu šampiona, a odmah na početku imaće veoma težak zadatak - Dinamo iz Kijeva biće im protivnik u drugoj rundi. Vicešampion Ukrajine ulazi u taj dvomeč kao povlašćena ekipa, pa samim tim i blagi favorit, ali nije zabrinut sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

Nekadašnji čuvar mreže Partizana i reprezentacije ističe da crno-bijeli imaju veliki motiv da se dokažu protiv tako jakog rivala. Prije toga će crno-bijeli odigrati niz pripremnih mečeva protiv timova koji su na nivou Lige šampiona, kako bi se četa Aleksandra Stanojevića što bolje pripremila za evropske obaveze.

"Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedjelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svjetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo. Sutra polazimo na drugi dio priprema gde ćemo do 10. jula odmjeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija", izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za klupski sajt.

Legendarni čuvar mreže podsjetio je da crno-bijeli neće imati podršku navijača u revanšu što će ekipi dodatno otežati posao protiv ukrajinskog tima. "Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvijek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti riječi, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju", rekao je Kralj poslije žrijeba u Nionu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC