• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Srbije divljao jer je rezerva: Ogroman skandal na EURO 2024 - ovako je Piksi izgubio svlačionicu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kritike na račun selektora Stojkovića bile su sve glasnije

 vanja milinkovic savic se tukao jer nije branio protiv engleske Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila učešće na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, a u danima nakon eliminacije u javnosti su isplivali pojedini detalji koji dodatno kvare sliku o kompletnom nastupu nacionalnog tima. Prvo smo saznali da se rezervni golman Vanja Milinković-Savić tukao u kafani, a sada se zna i razlog!

Kako prenosi "Kurir", startni čuvar mreže u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo bio je izuzetno nezadovoljan odlukom selektora Stojkovića da mjesto među stativama pripadne Predragu Rajkoviću. Navodno, selektor Dragan Stojković Piksi izgubio je kredibiltet u očima Vanje Milinković-Savića, koji je zadao prvi udarac dobroj atmosferi u kampu nacionalnog tima - odmah poslije prvog kola i utakmice protiv Engleske.

Iako je Predrag Rajković fantastično branio na sve tri utakmice i bio najbolji akter Srbije na Evropskom prvenstvu, nezadovoljstvo mlađeg od braće Milinković-Savić raslo je i kvarilo atmosferu. Počeo je da negoduje, a čak je i na treninzima pokazivao da je sve nezadovoljniji statusom koji ima u nacionalnom timu jer je očekivao da će on biti prvi izbor selektora na golu.

Sve je kulminiralo pred meč protiv Danske, kada su reprezentativci dobili 24 časa slobodno. Vanja Milinković-Savić iskoristio je to vrijeme za provod i izlazak u jednu srpsku kafanu, a tamo je učestvovao u tuči sa navijačima. Golman srpske reprezentacije pao je na "provokacije" navijača koji su ga pitali šta radi u klubu i zašto nije u karantinu, pa je došlo čak i do fizičkog sukoba koji ne priliči profesionalnom fudbaleru koji na velikom takmičenju predstavlja svoju zemlju.

Podsjećamo, komentare na račun selektora Stojkovića tokom turnira imao je i Dušan Tadić, ali se kapiten nacionalnog tima kasnije izvinjavao zbog nepromišljenih izjava. Takođe, do javnosti su stigle inormacije da Predrag Rajković, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović neće igrati za Srbiju dok je selektor Piksi, ali je Rajković demantovao da je to njegov stav.

(Kurir/MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:45
Piksi: Ne držim se kao pijan plota
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC