• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanju je naljutilo ovo, pa je došlo do čarki! Oglasio se vlasnik kafane u kojoj se tukao Milinković-Savić

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Objavljeni detalji teškog skandala u kojem je učestvovao golman srpske reprezentacije.

 Vanja Milinkovic Savic se tukao u kafani u Njemackoj za vrijeme Evropskog prvenstva Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Dan nakon povratka reprezentacije u Beograd iz Njemačke, javnost u Srbiji saznala je za težak skandal. Prema pisanju "Telegrafa", golman srpske reprezentacije Vanja Milinković Savić potukao se u jednoj kafani u Minhenu uoči utakmice odluke Srbije i Danske, kada je selektor Dragan Stojković Piksi dao ekipi slobodan dan.

U izjavi za "Telegraf", vlasnik lokala u kojem tog dana bio Vanja Milinković Savić, koji nije želio da mu se ističe identitet, govorio je o tom incidentu. "Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbjeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu htjeli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umiješao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve riješili", rekao je vlasnik lokala.

I ovaj incident baciće mrlju na još jedan neuspjeh reprezentacije na velikom takmičenju, na kojem Srbija ponovo nije ni ostvarila pobjedu, ni prošla grupu. Vanja Milinković-Savić ovog puta nije bio prvi golman reprezentacije, već rezerva Predragu Rajkoviću. Milinković-Savić igra za "A" reprezentaciju od 2021. godine i do sada je sabrao 19 nastupa, a od 2013. godine je član mladih reprezentacija Srbije. Igra za Torino.

(Telegraf/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC