• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo četvrto pojačanje: Sanjam Ligu šampiona, igraću za najbolji klub u Srbiji

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ibrahim Zubairu i zvanično je novi igrač Partizana.

 Ibrahim Zubairu potpisao za Partizan Izvor: FK PARTIZAN

Partizan je i zvanično doveo četvrto pojačanje pred početak nove sezone. Stigao je Ibrahim Zubairu i potpisao je ugovor na četiri godine. Igra na poziciji krilnog napadača, ima 20 godine i prošle sezone je u dresu Jedinstva iz Uba odigrao 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije i imao je 13 golova i sedam asistencija.

Sačekaće nove saigrače u Beogradu, pošto se oni vraćaju iz Slovenije i biće na spisku putnika za "Bratski turnir" u Moskvi. "Za mene je ovo ostvarenje sna, nemam dovoljno reči kojima mogu to da opišem. Partizan je najbolji klub u zemlji, oduševljen sam što ću nositi crno-bijeli dres i igrati pred neverovatnim navijačima", rekao je Zubairu za zvanični sajt kluba.

Poslije dobrih partija u Ubu upitan je i gdje sebe vidi u timu Aleksandra Stanojevića. "Uvijek naporno radim, timski sam igrač. Došao sam da radim i pomognem klubu da osvaja trofeje, želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne riječi i obećanja. Polivalentan sam igrač i dajem treneru više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo i ofanzivnog vezistu. Znam da kreiram šanse i da postižem golove. Možete to da vidite i u mojoj statistici kada sam igrao u Premijer ligi Gane i u Jedinstvu."

Otkrio je da je pratio igre crno-bijelih i nada se da će zaigrati u Ligi šampiona. "Partizan pratim od kada sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu sa mečeva. San svakog mladog igrača, pa i moj, je da igram u Ligi šampiona, a to možeš ako osvojiš titulu u prvenstvu. Što se navijača tiče oni su najbolji u zemlji i ja sam tu da budem vjerni član porodice. Obožavam ih", zaključio je Zubairu.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fijuk

LŠ ćeš sanjati i dalje, a nisi došao u najbolji klub u Srbiji. Čak ni u 3. po kvalitetu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC