• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevci spremni za Egnatiju: Da ih kulturno ispratimo, ali sa našom pobjedom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

David Čavić i Damjan Šiškovski optimisti pred evropski duel sa albanskom Egnatijom.

 David Čavić i Damjan Šiškovski pred meč Borac - Egnatija Izvor: FK Borac

Fudbaleri banjalučkog Borca pod vođstvom novog trenera Mladena Žižovića "sitno" odbrojavaju do početka sezone, a ona će startati u srijedu, duelom protiv albanske Egnatije u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mislim da je skipa spremna i da smo pohvatali sve što šef traži. Posljednju pripremnu utakmicu utakmicu protiv Radnika odigrali smo bez golova, ali mislim da smo bili mjnogo bolja ekipa na terenu. Imali smo loptu, malo nas nije htjela završnica, ali nadamo se da ćemo u srijedu i to popraviti", rekao je fudbaler Borca David Čavić i dodao:

"Imamo respekt prema svim protivnicima, ali oni dolaze kod na naš stadion, nadam se pred pune tribine, i nadam se da sa vjetrom u leđa rezultat neće izostati i da ćemo pokazati zašto smo šampioni".

Ekipa Borca pretrpjela je dosta izmjena u odnosu na prošlu sezonu, ali Čavić ističe da su se "novajlije" odlično uklopile.

"Dosta igrača je otišlo, pa su se pozicije popunile, kockice su se poklopile, mislim da su se novi igrači prilagodili sjajni i u svlačionici i na terenu i u gradu. Tu nikada nije bi bilo problema kada je Banjaluka u pitanju. A i momci su super, sve je kako treba".

Nakon procjene UEFA o bezbjednosnom riziku donesena je odluka o zabrani organizovanog dolaska gostujućih navijača pa tako neće biti navijača Egnatije u Banjaluci, kao ni navijača Borca u Elbasanu. Sve kapije otvorene su za domaće navijače, a u Borcu se nadaju velikoj podršci.

"Nadam se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da zajedno dočekamo ekipu Egnatije, da ćemo da ih ispratimo kulturno, ali sa pobjedom", poručio je Čavić.

Izvor: FK Borac

Novi golman Borca Damjan Šiškovski rekao je da je u Borcu prihvaćen kao kod kuće od trenera, uprave, igrača i da se brzo adaptirao na ekipu. Ističe, da je svaka utakmica važna, a posebno ovaj duel sa Egnatijom.

"Za mene je svaka utakmica bitna, počev od prijateljskih, kao što je bila ta u srijedu, koja je za mene bila prva utakmica u Borcu, bitan je izuzetno meč u srijedu. Moramo da budemo smireni, da uđemo maksimalno u utakmicu, mirne glave i da damo naš maksimum, a nadam se da će nas Bog nagraditi", rekao je Šiškovski i pozvao navijače da podrže crveno-plave.

"Bilo bi super da nas podrže navijači, da nas motivišu, da budu naš 12. igrač, a mi možemo damo da poručimo da ćemo da damo maksimum i uraditi sve da prođemo u naredni krug", zaključio je on.

Utakmica između Borca i Egnatije igra se u srijedu na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom u 21 čas, a sudiće je poljska sudijska trojka na čelu sa Danielom Stefanskim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC