• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko kaže da je čudo nemoguće?" Vojvodina ide u Amsterdam, da sruši Ajaks!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Božidar Bandović obratio se povodom meča Vojvodine i Ajaksa u Ligi Evrope.

 Vojvodina gostuje Ajaksu u Ligi Evrope Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Vojvodina u četvrtak od 20.30 gostuje na "Johan Krojf areni" slavnom Ajaksu, a trener Božidar Bandović poručuje da vjeruje u svoje igrače i da zato ne želi da se preda unaprijed.

"Za mnoge je čudo ili nemoguće, ali na terenu igraju 11 na 11 i moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Da budemo fokusirani od prve do posljednje sekunde. Naš ritam neće biti isti, brzina i intenzitet moraju da budu na visokom nivou. Unaprijedili smo se u svim segmentima igre, atmosfera je odlična i to nam daje pravo da se nadamo i vjerujemo, a ja u čuda vjerujem. Ovo će biti teška utakmica, jer Ajaks taktički i fizički zna šta treba da radi na terenu. Ovo je samo jedno više iskustvo i izazov i da vidimo gdje treba da unaprijedimo ekipu. Vjerujem da smo poslije ovog prelaznog roka još bolji", poručio je trener "lala" pred meč u Amsterdamu.

Nakon dobro odrađenog prelaznog roka i priprema, Vojvodina je slavila na "otvaranju" sezone protiv Tekstilca i prvi cilj joj je da bude među tri ekipe u Srbiji, a pravi "bonus" bi bilo dobro izdanje protiv slavnog Ajaksa koji izuzetno poštuje i sviđa mu se kako izgledaju tokom ljeta.

"Kada analizirate Ajaks, ne vidite razliku da nisu igrali takmičarske utakmice. Igraju brzo, traže prazan prostor, trče između linija, mijenjaju strane i po tom mehanizmima vi ne možete ni da pomislite da nisu odigrali nijednu prvenstvenu ove sezone. Mi moramo da budemo spremni, jer ko pokaže da je spreman za ovaj meč, spreman je za budućnost", naglasio je trener Bandović i rekao da iako želi da njegov tim ima posjed, to možda neće biti ni moguće u Amsterdamu.

"Hoću da budemo hrabri i da pokažemo šta umijemo. U nekim situacijama bićemo u niskom bloku, ali ćemo onda morati da budemo opasni u kontrama. Spremni smo i da se nisko branimo kada budemo morali, ali i da igramo presing kada nam se ukaže prilika", zaključio je Bandović.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC