• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski dočekuje Bravo: Pojačanja još nisu na nivou, igraće igrači iz prošle sezone

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Mostaraca Mario Ivanković najavio duel sa slovenačkim Bravom (četvrtak, 21 čas).

 Mario Ivanković najavio meč Zrinjski Bravo Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Novu sezonu osvajač Kupa BiH Zrinjski otvara utakmicom drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv slovenačkog brava.

Mostarci su pripremni period iskoristili da se što više prilagode zamislima trenera Marija Ivankovića, koji je dobio podršku kluba i nakon odlaska Željka Petrovića samostalno će voditi ekipu. Dugo je Ivanković radio kao pomoćnik, poznaje ekipu, tako da zna šta može da očekuje od svojih izabranika u prvom zvaničnom susretu u novoj sezoni.

"Od početka priprema radimo da što bolje odigramo tu prvu zvaničnu utakmicu protiv Brava. Zdravstveni bilten je dobar, ali novi igrači nisu još na 100 odsto svojih mogućnosti. To znači da će sutra početi igrači iz prošle sezone. Idemo s provjerenim snagama, kako smo igrali u posljednje dvije-tri utakmice. Atmosfera je dobra, nadam se da smo odradili dobar posao tokom priprema i da ćemo biti u najboljem mogućem izdanju sutra", istakao je Ivanković.

Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Zrinjski će u prvom meču biti domaćin na stadionu "Pod Bijelim brijegom". Susret u Mostaru počinje u 21 čas, sudiće ga Švajcarac Lionel Čudi, dok je revanš meč zakazan za 1. avgust od 17 časova u Ljubljani.

Ivanković ističe da su kroz prijateljske utakmice, te dvomeč prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, u kojem je Bravo bio uspješniji od Konas Kija iz Velsa (2:0, 0:1), dobro upoznali rivala, koji je proteklog vikenda počeo i slovenačko prvenstvo. Na otvaranju nove sezone poražen je od Celja 1:2, te je u ovim susretima trener Zrinjskog mogao dobro da skautira protivnika.

"Pratimo Bravo otkako smo saznali da će biti naš protivnik. Svjesni smo da su dobra ekipa, brza, mlada. Ali mi imamo svoj kvalitet, znamo šta hoćemo. Uz podršku naših navijača, koji će nam sigurno biti 12. igrač, nadam se da ćemo zabilježiti pozitivan rezultat pred revanš", dodao je Ivanković.

Osim, u ovoj fazi takmičenja na teren će i fudbaleri Sarajeva, koji će na svom stadionu u istom terminu odmjeriti snage sa Spartakom iz Trnave.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC