• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puzigaća sumirao meč u Solunu: "Da u našoj kući napravimo dobar rezultat!"

Autor Haris Krhalić

Bojan Puzigaća komentrisao je utakmicu PAOK - Borac.

 bojan puzigaća Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca sinoć su doživjeli poraz u Solunu od domaćeg PAOK-a rezultatom 3:2. Šampion grčke je u prvoj utakmici drugog pretkola Lige šampiona važio za favorita, ali su Banjalučani pokazali da se imaju čemu nadati u revanšu.

Favorizovani PAOK imao je inicijativu, ali je Borac dva puta stizao do izjednačenja i nedostajalo je malo i sreće, pa i koncentracije kod prekida, da crveno-plavi izvuku i remi na stadionu "Tumba".

Ulogu šefa stručnog štaba sinoć je obnašao Bojan Puzigaća, s obzirom da je glavni trener Mladen Žižović zaradio crveni karton na gostovanju kod Egnatije zbog čega nije mogao voditi ekipu sinoć.

Puzigaća je nakon meča poručio da je zadovoljan partijom svoga tima.

„Mislim da smo pružili jako dobru partiju protiv ovakve ekipe, za koju znamo ko je i šta je u evropskom fudbalu. Golove smo primili nakon prekida, a to se ne bi trebalo dešavati. Međutim dali smo dva gola i pokazali na njihovom terenu i pred njihovim navijačima, gdje su oni generalno najbolji, da imamo šanse da prođemo ovaj dvomeč“, rekao je Puzigaća pa dodao:

„Mislim da je ovo realan rezultat što se tiče ovog prvog meča i da je PAOK bio bolji za taj jedan pogodak. Moramo biti iskreni da je PAOK imao dvije dobre šanse kod rezultata 2:1 i 3:2, ali opet kažem ovo je dobar rezultat za nas. Pozivam sve navijače i ljubitelje Borca da ispune stadion u Banjaluci jer su to ovi momci zaslužili.“

On smatra da banjalučki tim ima čemu da se nada te da nije nemoguće da Borac izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

„Okrećemo se drugoj utakmici, ali prvo da se regenerišemo i dođemo kući živi i zdravi i da u našoj kući napravimo pozitivan rezultat. Mislim da nije nemoguće, da igrači sve ono što smo im govorili da to i oni vide, da je PAOK jako dobra ekipa, ali da se na kraju krajeva sa njima može igrati. Želim da pohvalim naše momke na dobroj predstastavi i navijače koji su prešli ogroman put i dali nam podršku. To nam puno znači i nadam se da ćemo u Banjaluci još jednom dati sve od sebe da prođemo PAOK“, dodao je Puzigaća.

O sinoćnjoj ulozi koju je imao poručio je:

„Pa okej je posao kao i svaki drugi posao. Imao sam omunikaciju sa šefom (op.a Mladen Žižović). Radimo svi zajedno i idemo ko jedan da budemo svi pozitivini i da radimo pošteno svoj posao i mislim da je ovaj rezultat u Solunu nagrada za to.“

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ISTORIJSKI TRENUTAK

Gdje su novi sponzori i jači sponzorski ugovori za šampionski Borac, koji dobro igra u Evropi? Zašto se ne dovede nekoliko igrača bez ugovora, koji su na nivou velike ex-Yu četvorke? Ovo je sjajna prilika da klub značajno poraste u svakom smislu, podigne rejting i odlično zaradi. Ovo je šansa da se postane u BiH ono što je Paris SG u Francuskoj.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC