• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" kod predsjednika Republike Srpske: Milorad Dodik uvijek ofanzivno! "Volim kad Borac napada" (FOTO,VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Znam da nekad mora i da se brani", rekao je predsjednik RS i pogledao ka treneru crveno-plavih Mladenu Žižoviću.

 Milorad Dodik prijem FK Borac pred PAOK (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik organizovao je u utorak prijem za fudbalere Borca, koji sutra igraju revanš protiv solunskog PAOK-a u kvalifikacijama za plasman u Ligu šampiona.

"Borčevce" je ispred Palate predsjednika lično dočekao Dodik i svakom pojedinačno čestitao na uspjehu u elitnom takmičenju.

"Naravno da pratim sve što radite, čestitam vam na dosadašnjem uspjehu i htio sam da vas ohrabrim pred revanš protiv PAOK-a. Nije sporan njihov kvalitet, ali vi imate inat, želju, sposobnost da se prilagodite, što je svojstveno svim sportistima. Čujem da je stadion rasprodat, tako su mi rekli jer sam sinoć stigao iz Pariza (Otvaranje Olimpijskih igara, prim.aut), što znači da će danas mene neko zvati za ulaznice. Još jednom želim da čestitam svima u klubu na svemu dosad, a i što pokazujete želju za pobjedom, što pokazujete napadački fudbal. Nisam neki stručnjak, ali volim fudbal, Borac igra dopadljivo, niste oni koji se povuku, već igrate otvoreno i agresivno koliko možete. Zato dolaze i uspjesi. Inače ne volim kad se ekipe zatvore, ali i to ponekad mora", rekao je Dodik i okrenuo se prema treneru Banjalučana Mladenu Žižoviću.

On je još poželio sreću u revanšu i daljim karijerima svih igrača Borca.

"Da dosegnete svoje snove, da ostvarite ono što sanjate i želim da pobjeđujete, a ja ću biti uz vas sutra i vjerujem da možemo do pobjede. Više je njima (igračima PAOK-a) olova u nogama, nego vama", istakao je predsjednik RS.

U ime kluba sa "Gradskog stadiona" obratio se i Stojan Malbašić, predsjednik Borca, koji je u ime svih zahvalio Dodiku i Vladi RS na svemu što su proteklih godina učinili za Borac.

"Sigurno ne bismo bili ovdje gdje smo sada, da nam nije bilo predsjednika Dodika i Vlade RS. Oni su uz Vicu Zeljkovića imali viziju Borca koji će igrati u Evropi protiv snažnih evropskih ekipa i imati snage i moći da im se suprotstavi", rekao je između ostalog Malbašić. 

Predsjednik Srpske je takođe svima u delegaciji Borca poklonio po ručni sat, dok su iz banjalučkog kluba Dodiku poklonili potpisan crveno-plavi dres sa parafima svih fudbalera.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

GDJE su novi SPONZORI i JAČI UGOVORI?

Gdje su novi sponzori i jači sponzorski ugovori za šampionski Borac, koji dobro igra i u Evropi? Ima nas koji nismo zaboravili ovo: https://www.youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE

pravo lice

@GDJE su novi SPONZORI i JAČI UGOVORI? To se nikad i ne treba zaboraviti.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC