• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proslavljeni Englez ne vjeruje Gvardioli i Sitiju: "Mislim da će sljedeće sezone biti četvrti!"

Autor Dragan Šutvić

Majkl Oven uvjeren je u sunovrat "građana" na tabeli.

 Majkl Oven Mančester siti će biti četvrti  Izvor: X/printscreen/City Chief

Engleska Premijer liga startuje krajem sljedeće sedmice.

Titulu će braniti Mančester siti, koji je pod vođstvom Pepa Gvardiole šest puta podizao trofej najboljeg engleskog tima. Najveći je favorit da ponovo prvi prođe kroz cilj, ali ima i onih koji su uvjereni u drugačiji rasplet.

Tako, na primjer, Majkl Oven vjeruje da će klub sa Etihada čak biti i četvrtoplasirani nakon 38 kola u sljedećoj sezoni!

"Arsenal i Mančester siti će biti u top 4 prema svim pretpostavkama, a vjerujem da će se tu naći i Liverpul iako postoje sumnje u to kako će ekipu da klupi Arne Slot i kako će to sve da funkcioniše. Razmišljao sam i o Njukaslu, ali mi Aston Vila djeluje dobro i siguran sam da će još napredovati. Međutim, mislim da, u slučaju da Mančester siti ne uspije da odbrani titulu, da će još više pasti na tabeli", rekao je proslavljeni engleski napadač za ostrvske medije, nastavivši:

"Mislim da će se ove godine desiti veliko iznenađenje. Smatram da će Arsenal biti prvi, Liverpul drugi, Aston Vila treća, a Mančester siti četvrti", istakao je bivši napadač Liverpula, Njukastla, Mančester junajteda i Stouka.

Ukoliko se njegove najave obistine, odnosno ukoliko Siti zaista bude četvrti na kraju takmičarske godine, bio bi to najgori ligaški plasman Pepa Gvardiole u trenerskoj karijeri.

Samo je jednom španski trener sa nekim od svojih timova završio van prve dvije pozicije. Dogodilo se to u njegovoj prvoj sezoni u Mančester sitiju (2016-17), kada je ekipa završila na trećem mjestu, iza Čelsija i Totenhema.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC