• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paulo Dibala odbio 75 miliona evra od Saudijaca: Navijači u šoku, došli mu usred noći ispred kuće

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatan potez Paula Dibale koji je odlučio da ostane u Romi za pet puta manje novca ove sezone.

 paulo dibala ostaje u romi odbio 75 miliona evra Izvor: YouTube/AS Roma/Screenshot

Argentinski fudbaler Paulo Dibala odlučio je da odbije bogatu ponudu iz Saudijske Arabije kakvoj nisu odoljele brojne njegove kolege. Al Kadsija mu je nudila trogodišnji ugovor vrijedan 75 miliona evra, djelovalo je da se Roma već pomirila sa njegovim odlaskom iz kluba, međutim Dibala se u posljednjem trenutku predomislio i rekao "ne idem".

Malo je reći da je tim potezom kupio navijače Rome za sva vremena, pa su ga tako u toku noći iznenadili dolaskom pred njegovu kuću. Pjevali su navijačke pjesme i pozdravili su njegovu neuobičajenu odluku zbog kojom je pokazao koliko mu Roma znači, čime je još jednom potvrđeno da "romantika" ne umire tek tako lako. Ima i onih koji neće poletjeti za novcem, nego će i za mnogo manje birati ono što im srce želi... Pogledajte scenu ispred Dibaline kuće:


Podsjetimo, Dibala je u Romi od ljeta 2022. godine kada je stigao kao slobodan igrač iz rivalskog Juventusa. Još tada mu je priređen spektakularan doček u Rimu gdje su mu navijači stavili do znanja da ga obožavaju, a ta veza produbila se u naredne dvije sezone u kojima je "La Hoja" ostavio dobar utisak.

"Hvala ti, Roma. Vidimo se u nedjelju!", napisao je Dibala na Instagramu i time definitivno prekinuo sve pregovore sa Saudijcima kod kojih bi godišnje zarađivao pet puta više novca nego u Romi.

Argentinac je do sada odigrao 78 utakmica za "vučicu" i na njima je zabilježio 34 gola i 18 asistencija, dok je prethodno nosio dres Juventusa, Palerma i argentinskog Instituta. Sa reprezentacijom svoje zemlje osvojio je Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, s tim da je igrao vrlo malo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC