• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Srbiju i Piksija povrijeđeni, u klubu nisu! Skandal pred Špance - treniraju i SMS i Mitar?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić treniraju za Al Hilal nakon što su odbili pozive u reprezentaciju.

 Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković savić povrijeđeni za Srbiju, treniraju za Al Hilal Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije u srijedu (20.45) igra protiv aktuelnog evropskog šampiona Španije, a na stadionu "Rajko Mitić" vidjećemo poptuno novi tim predvođen selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Dugogodišnji selektor brojne reprezentativce "precrtao" je poslije Evropskog prvenstva u Njemačkoj, a utisak je da su i pojedini fudbaleri "precrtali" njega...

Nakon što je saopšten spisak igrača za septembarske mečeve selektoru su se javili Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, koji je trebalo da bude novi kapiten tima. Fudbaler Juventusa obavijestio je javnost da zbog porodičnih problema ne može da prihvati poziv u nacionalni tim ovog puta, dok je dvojac Al Hilala iz Saudijske Arabije izostanak pravdao povredama.

Pokazivao je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi Piksi da ima zabilježeno kakve su povrede mučile Sergeja i Aleksandra prethodnih nedjelja, ali... Umjesto da reprezentativnu pauzu koriste za oporavak, obojica su se našli na treningu Al Hilala u srijedu uveče. Šampion Saudijske Arabije pokazao je na društvenim mrežama fotografije sa treninga čiji su dio i dvojica srpskih igrača. Pogledajte:

Sa druge strane, selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju odazvali su se igrači za koje je postojala dilema da li će moći da igraju. Tako su se u Staroj Pazovi "roviti" pojavili Aleksa Terzić, Miloš Veljković, Nemanja Maksimović i Luka Jović od kojeg se očekuje da predvodi napad srpskog tima protiv Španije iako je u Milanu imao problema sa bolom u leđima.

U međuvremenu je sa spiska reprezentacije Srbije otpao Mihailo Ivanović, pa je naknadno pozvan napadač Partizana Đorđe Jovanović, kako bi selektor Stojković imao širi izbor u napadu. Ipak, ostaje da se vidi da li će Srbija oslabljena povredama i otkazima moći da odgovori evropskim šampionima.

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Каспер

Не треба никог молити. Треба дати простор младим играчима... Свакако са овим старим нисмо постигли никакве резултате. Није штета прецртати их

Čova Buraz

Samo ih prekriži i za ubuduće... Nemoj nikoga da moliš Piksi... Isto kao i Kari, koji je bio zamalo zlatni bez ovih iz NBA, na zadnjem Svjetskom... Pa su došli na Olimpijadu... Nadoćemo i sa novim momcima... I njima na obraz i čast...

Hmm

@Čova Buraz Piksija treba skloniti, a ne da on sklanja igrace

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC