• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne ide Zvezda na finale Lige šampiona!": Vladan Milojević rekao da nema bekove, otkrio probleme

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda poražena od Benfike, a Vladan Milojević iznio je svoje utiske nakon prvog meča u Ligi šampiona.

 Crvena zvezda Benfika izjava Vladana Milojevića  Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je pred medijima nakon poraza od Benfike (1:2) u prvom kolu Lige šampiona i pri samom kraju konferencije istakao da srpski šampion ne cilja polufinale ili finale Lige šampiona.

"Nismo mi ekipa koja će da ide na polufinale ili finale Lige šampiona. Treba biti realan u cijeloj toj priči. Rekao sam i prije ove konferencije. Možda su mi prethodni porazi u Ligi šampiona teže padali od ovgo jer nismo imali igru. Hoću da vidim ovakav tim, neka i griješimo. Na bazi ovog izdanja ima mnogo stvari koje treba da popravimo. Neću da pričam Benfika, Benfika, Benfika... Mi smo odigrali mušku, kvalitetnu utakmicu na našem stadionu. Rezultat jeste negativan, ali su igrači dali sve od sebe. Možda neki put to nije dovoljno, ali je ovo formula, stil i način igra na koji želimo. Nećemo uspjeti protiv svih, možda su neki mnogo jači. Do sljedeće utakmice ćemo pripremati i na kraju ćemo podvući gdje smo i gdje ćemo da budemo. Ja sam i danas ponosan što smo tu, što dovodimo renomirane timove. Daćemo sve od sebe da prikažemo dobre partije", rekao je Milojević novinarima.

Takođe, Milojević je komentarisao taktiku koju je izabrao, ali kadrovske probleme koje je imao.

"Drkušić je imao povredu juče na treningu, kao i Radonjić nije se osjećao spremnim. Odmah da vam kažem. Radonjić je i povrijeđen i totalno nespreman. Trebaće dosta, dosta vremena da se spremne i pomogne. Ne vidim da je Dalsio odigrao spektakularno loše. Ušao je nezagrijan... Razmišljao sam šta da radim, nisam očekivao povredu Mimovića. Morali smo da pretumbamo, Rodić je povrijeđen, operisao je devijaciju nosa. Elšnik je odigrao dobro. Benfika nije mnogo problema pravila, osim stative. Lako smo dolazili do njihovih 20-30 metara, što su oni lako rješavali u bloku", dodao je Milojević, govoreći i o neizvjesnoj završnici u kojoj je Crvena zvezda stvarala pritisak, ali nije uspjela da stigne do izjednačenja.

"Utakmica je sasvim drugačija kada je rezultat egal... Možda smo mogli malo hrabrije. Pojedini igrači, kao da smo bili malo smušeni. Benfika je dobar tim. Držali smo se plana koji smo imali, htjeli smo da imamo pritisak. Lagano smo gubili lopte, nije to neznanje, to je više neuigranost jer igrači još nemaju sinergiju koju stvara vrijeme. Treba u svakom trenutku da se zna gdje se koji igrač gde nalazi. Možda smo zaslužili nešto više od ove utakmice. Na ovom nivou, a ni u fudbalu uopšte, ne smijete da primite ovakve golove. Ni na treningu. Vratili smo se, osvajali prostore, ali oni imaju kvalitet u vidu dva štopera koji su sve čistili. Da smo prvi gol dali ranije, pa još vremena za drugi... Ovako ne može u Ligi šampiona, ali idemo dalje", riječi su Vladana Milojevića.

Ko je kriv?

"Kako bi trebalo da se osjećam? Nikad nisam upirao prstom na igrače. I kada date gol to je rad cijelog tima, tako je neka situacija i kad primite gol. Jako je teško na ovom nivou, protiv ovakvog protivnika, kada primate ovakve golove. Kao u basketu, pravi faul da ne budu laki poeni. Nažalost, primili smo lake golove. Igrači jasno znaju stvari koje treba da rade. Ja sam tu da im kažem stvari koje ne rade dobro. Benfika je u prvim trenucima kontrolisala loptu, mi smo malo kasnili i gubili smo lopte. Dok smo se snašli..."



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC