• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan crvena zvezda uzivo prenos derbi livestream arenasport rezultat

Crvena zvezda je razbila Partizan kao nikada u Humskoj. Na kraju, 4:0 za srpskog šampiona u "vječitom" derbiju.

 partizan crvena zvezda uzivo prenos derbi livestream arenasport rezultat Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je razbila Partizan 4:0 u Humskoj u 174. "vječitom" derbiju i uvećala je prednost u odnosu na svog najvećeg rivala na čak 11 bodova. Iako ima Partizan i utakmicu manje, evidentno je da je u ovom trenutku daleko od kvaliteta koji prikazuje Zvezda, pa je tako šampion Srbije ostvario svoju najveću pobjedu u istoriji u Humskoj. Nikada do sada nisu uspjeli ovako da nadigraju rivala na njegovom stadionu...

Uspjeli su u tome zahvaljujući het-triku Šerifa Endijaja koji je pogađao u 24. minutu iz penala, pa u 55. i 65. na sjajne asistencije Elšnika i Pruceva. Takođe, gol na isteku prvog poluvremena postigao je i brzonogi Silas, nakon dodavanja 16-godišnjeg Andrije Maksimovića koji je bio Milojevićevo iznenađenje u derbiju.

Da stvar bude gora po Aleksandra Stanojevića, pobjeda crveno-bijelih mogla je da bude i ubjedljivija zbog propuštenih šansi u nastavku, dok je Partizan zapravo imao dvije-tri dobre prilike u prvom poluvremenu kada nije uspio da savlada Glazera. Jurčević je pogodio stativu, prijetio je i Natho, međutim vidjeli smo veliki pad u igri crno-bijelih nakon što je Zvezda na poluvremenu povela 2:0 i bila u "pol" poziciji da dođe do sva tri boda.

20:55

KRAJ!

Nema ni nadoknade, Crvena zvezda je pobijedila Partizan 4:0!

20:47

82' - Pada ritam u Humskoj

Djeluje da su se u Partizanu pomirili sa porazom u derbiju, a sada Milojević u igru šalje i Kangu, nismo ga vidjeli mnogo ove sezone.

20:44

72' - Jovanović!

Poslije dugo vremena dobar napad Partizana, Lazarević je centrirao ka Jovanoviću, ali napadač Partizana "kratak" za malo.

20:30

65' - Goool! 4:0 za Zvezdu!

Šerif ne staje, ponovo je postigao gol, pobjegao je odbrani Partizana i pogodio. Asistirao mu je nedavno uvedeni Prucev tako da je Senegalac došao do het-trika u derbiju. Rus je prethodno zamijenio Maksimovića, Milson je na terenu umjesto Silasa, a sada i Katai mijenja Ivanića dok Duarte ulazi umjesto Šerifa.

20:20

55' - Goool! 3:0 za Zvezdu!

Majstorije sjajnog Elšnika i idealna lopta za Šerifa Endijaja koji pogađa kroz noge Jovanoviću. 

Provjeravaće se da li je bio ofsajd... I na kraju nije bio! Jovanović i Lazarević su na terenu, a izlaze Kalulu i Zahid.

20:18

52' - Kakva šansa!

Sjajno je gurnuo Ivanić u prostor za Silasa, imao je jedan na jedan Silas sa Jovanovićem, okliznuo se i vratio loptu Maksimoviću, a mladi igrač Zvezde šutira u golmana Partizana! U međuvremenu i Ivanić pokušava... Dosta problema za Partizan!

20:18

50' - Žuti za Mujakića

Opasan start štopera Partizana, zakačio je Maksimovića i dobio žuti karton.

20:12

46' - Ima promjena!

Goh i Antić na terenu, a izlaze Natho i Jurčević.

19:51

45+3' - Goool! Silas! 2:0!

Dug napad Crvene zvezde krunisan je novim golom, tik pred pauzu u Humskoj! Seol je centrirao, to je izblokirano, a potom je Maksimović odmah "gurnuo" za Silasa... Najskuplje pojačanje Crvene zvezde upisuje prvi gol u srpskom fudbalu preciznim udarcem u dalji ugao Jovanovićevog gola!

Partizan - Crvena zvezda 0:2
Izvor: Youtube/ TV Arena sport

19:44

Pogledajte gol Zvezde

Pogledajte

00:16
Penal za Zvezdu u derbiju protiv Partizana
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

19:43

38' - Natho!

Lijep napad Partizana kroz sredinu, "zarolao" je Natho u svom stilu i odlučio se na šut sa dvadesetak metara, ali je bio za malo neprecizan. Pored gola Glazera ide lopta.

19:41

Pogledajte galeriju sa derbija

19:39

35' - Olajinka?

Stigla je lopta u kazneni prostor Partizana, pali su u duelu Šerif i Ilić, a potom je sam na sedam-osam metara iskosa sa lijeve strane ostao Olajinka. Mogao je da šutira, da doda, ali kao da se zbunio u najvažnijem trenutku i slučajno je zakačio loptu i poslao je ka igračima Partizana...

19:39

32' - Prečka!

Imao je prvo Zahid šansu sa visine penala, pa je sada Jurčević na drugoj stativi glavom pogodio prečku Glazerovog gola. Bio je već savladan Glazer, najveća šansa, pravo niotkuda za crno-bijele!

U međuvremenu su Elšnik i Ilić dobili žute kartone.

19:36

24' - Goool! Zvezda vodi 1:0!

Veoma precizan udarac Šerifa, po zemlji, bio je blizu Jovanović, ali ipak nije imao dužinu da zaustavi šut. Vodi Zvezda!

19:25

21' - Penal za Zvezdu!

Pogledao je Simović snimak i ustanovio da je Kovač namjerno igrao rukom da "odbrani" gol Jovanovića.

19:24

20' - Elšnik!

Solidna lopta Maksimovića za Elšnika u kazneni prostor, zaustavio je Kovač i izblokirao, možda i rukom, a dosuđen je korner...

19:22

15' - Zvezda drži loptu

Crvena zvezda ima inicijativu za sada i drži loptu u svom posjedu dok se Partizan opredijelio da igra na kontre.

19:09

5' - Da, Olajinka je bek...

Kao što je MONDO i najavio, Olajinka je na ovom meču lijevi bek i upravo po njegovoj strani je bljesnuo dobar napad Zvezde. Šerif je stigao loptu koja je "bježala" napolje, vratio je na pet metara za Silasa, ali je Jurčević uspio da ukliže u posljednji čas i da spriječi najskupljeg igrača Zvezde da pogodi mrežu Jovanovića.

19:01

1' - Meč je počeo!

U prvom poluvremenu Partizan će napadati prema "sjeveru".

19:00

Igrači izlaze na teren!

Sve je spremno za spektakl u Humskoj.

19:00

Loša posjeta u Humskoj!

Jug je prazan, sjever gotovo pun, a na Istoku i zapadu je "prošarano". Pitanje je da li ima više od 15 hiljada navijača...

19:00

Bojkot i dalje traje!

Grobari se nisu pojavili na jugu stadiona u Humskoj i time je definitivno potvrđeno da bojkot i dalje traje.

18:59

Milojević se oglasio!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević objasnio je svoju odluku da u tim stavi Andriju Maksimovića. Da li je napravio dobar potez?

18:43

Teren izgleda užasno

Huligani su upali na stadion u Humskoj u noći između subote i nedjelje i oštetili su teren, a može se reći da pred početak meča izgleda katastrofalno.

18:10

Ko su rezervisti?

Izvor: MN PRESS

  Na klupi Partizana su Krunić, Antić, Jovanović,m Ovusu, Grimaldo, Đurđević, Furer, Trifunović, Stjepanović, Lazarević i Goh, dok sa druge strane kod Zvezde šansu čekaju Ilić, Šljivić, Kanga, Katai, Duarte, Dalsio, Leković, Milson, Ilić, Radonjić i Prucev.

18:04

Kako će igrati Zvezda i Partizan?

Očekuje se da Zahid igra na lijevom boku, a da Natho bude iza napadača - što će biti Aldo Kalulu. Što se tiče Zvezde, prema informacijama koje ima MONDO - na mjestu lijevog beka igraće Olajinka, a ne Elšnik. Slovenac će u vezni red, a po bokovima će igrati Maksimović i Silas.

18:03

Sastavi za derbi - zvanično!

PARTIZAN: Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević - Kovač, Arijaga - Zubairu, Natho, Zahid - Kalulu.

ZVEZDA: Glazer - Seol, Điga, Spajić, Olajinka - Elšnik, Krunić, Ivanić - Maksimović, Silas i Šerif.

18:03

Ko sudi?

Izvor: MN PRESS

Za glavnog sudiju izabran je Novak Simović iz Lovćenca, kome će ovo biti sedmi derbi u karijeri. Uz njega će na terenu biti Nikola Đorović, Miloš Simović i Nenad Minaković, delegat je Velibor Novović, a kontrolor suđenja Miodrag Gogić. U VAR sobi će sjediti Pavle Tomić i Uroš Stojković.

16:28

Kako će igrati Partizan?

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Aleksandar Stanojević ima još nekoliko dilema, spominje se da bi Bibars Natho mogao od starta da počne utakmicu, ali kako za sada stvari stoje, ovo je najvjerovatniji sastav:

A. Jovanović - Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Kovač - Zubairu, Zahid, Goh - Kalulu.

16:28

Kako će igrati Crvena zvezda?

Izvor: MN PRESS

  Tokom dana pojavila se informacija da će se Andrija Maksimović, fudbaler koga je Zvezdan Terzić prozvao "Zvezdim Mesi", naći u startnoj postavi. Vidjećemo oko 18 časova da li je to zaista tako, pa tako po posljednjim informacijama Crvena zvezda treba da nastupi sa sljedećih 11:

Glazer - Seol, Điga, Spajić, Elšnik - Krunić, Ivanić, Maksimović - Silas, Olajinka i Endijaje.

16:27

Šta je sa terenom?

U noći između subote i nedjelje, teren stadiona u Humskoj je uništen od strane huligana. Upali su na stadion i na travu prosuli kiselinu i staklo, ali je u međuvremenu teren saniran koliko je to bilo moguće. Danas je uoči meča izvršena i provjera i dato je "zeleno svetlo" da se meč igra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije