• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović mijenja klub u Italiji, boriće se za titulu: Stiže kod drugog Srbina jer trener hoće samo njega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaleri mogli bi da čine napad Juventusa kad Jović stigne kod Vlahovića.

 Luka Jović prelazi u Juventus Izvor: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok italijanski mediji bruje o pregovorima Juventusa i Dušana Vlahovića oko nastavka saradnje, "Tutosport" otkriva posao koji bi mogao da bude završen u januaru. Navodno, crno-bijeli iz Torina bi zbog povrede Arkadijuša Milika mogli da krenu i po drugog srpskog reprezentativca, a Luka Jović mogao bi da bude rješenje za njihov napad.

Za sada se napominje da Tijago Mota cijeni Jovićeve kvalitete, a nema sumnje da bi on bio jedna od najjefitnijih opcija u januarskom prelaznom roku. Narednog ljeta ističe mu ugovor sa Milanom, koji ga je u potpunosti sklonio u drugi plan, pa ne bi mogli da traže preveliko obeštećenje za bivšeg igrača Crvene zvezde i Real Madrida.

Jović vjerovatno ne bi imao ništa protiv da se iz Milana preseli u Torino i da sa timom koji je veći favorit za osvajanje titule proba da se domogne trofeja u drugom dijelu sezonu. Takođe, u dresu Juventusa imao bi i više prostora da igra jer bi mu od klasičnih napadača konkurencija bio samo Vlahović, saigrač iz nacionalnog tima.

Juventus je kao opciju u ofanzivnom dijelu tima ima poljskog fudbalera Milika, ali je on zbog operacije koljena morao na dugu pauzu. Pitanje je kada će se vratiti i koliko će mu biti potrebno za takmičarski ritam, a Juventus trenutno nije u poziciji da ga čeka do kraja sezone. Zbog toga se naslućuje da će u januarskom prelaznom roku klub pojačati novi centralni napadač - rezervista pored nedodirljivog Dušana Vlahovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC