• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odgođena sjednica Skupštine FK Partizan: Klub se hitno oglasio, evo šta će se dešavati

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FK Partizan će novo rukovodstvo dobiti 21. oktobra, kada će Privremenim organom upravljati Rasim Ljajić.

 Odgođena sjednica skupštine FK Partizan Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Najavljena sjednica Skupštine FK Partizan, koja je bila zakazana za 11. oktobar, zvanično je odgođena. Klub je u saopštenju  koje je proslijeđeno medijima potvrdio da je to odluka koja je donijeta nakon sastanka predsjednika Milorada Vučelića i njegovog nasljednika Rasima Ljajića i da će ipak biti održana 21. oktobra.

Jedini predsjednički kandidat je inače i ranije tražio da se sjednica Skupštine odgodi, pošto nije još pronašao sve saradnike, dok je takođe insistirao i na promjeni Statuta. Tako je sada odlučeno da će se 21. oktobra, nakon zvaničnog odlaska aktuelnog rukovodstva, Rasim Ljajić naći na čelu Privremenog organa koji će rukovoditi klubom do konačnog izbora nove garniture, po novom statutu.

"FK Partizan obavještava javnost da je danas u kancelarijama kluba održan sastanak između predsjednika FK Partizan Milorada Vučelića i gospodina Rasima Ljajića, kandidata za predsjednika kluba. Tom prilikom dogovoreno je da se sjednica Skupštine kluba odgodi za 21. oktobar 2024.godine. Isključivi razlog za odgađanje sjednice Skupštine jeste zahtjev gospodina Rasima Ljajića za dodatnim vremenom u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa koji će u narednom periodu rukovoditi klubom.

Na sjednici Skupštine 21. oktobra 2024. godine biće donijeta odluka o razrješenju predsjednika kluba i Upravnog odbora, razrješenju generalnog direktora, te izboru Privremenog organa koji će upravljati klubom nakon sjednice Skupštine, a kandidat da bude na čelu Privremenog organa će biti Rasim Ljajić.

Na istoj sjednici Skupštine biće razriješeni i svi delegati Skupštine, (Skupština će biti raspuštena), a Privremeni organ koji će potom voditi klub organizovaće izbore za nove članove Skupštine kluba koji će u budućnosti izabrati predsjednika i ostale organe kluba", navodi se u saopštenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Dok ona dvojica spale arhivu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC