• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Česi vikali Albancima "Kosovo je Srbija", izbila tuča!

Autor Dragan Šutvić

Na meču Češke i Albanije došlo je do sukoba na tribinama, a domaći navijači donijeli su i zastave "Nema predaje" i skandirali "Kosovo je Srbija".

 Češka Albanija tuča navijača u Pragu  Izvor: mondo.ba

Večeras u Pragu igraju Češka i Albanija u okviru Lige nacija, a na tribinama je došlo do velike tuče. Domaći ultrasi istakli su zastave podrške Srbiji, vidjeli smo precrtane albanske, dok je istaknut takođe i veliki transparent Kosova i Metohije na kome ćirilicom piše "Nema predaje".

Nije ovo ništa novo od čeških navijača, dobro znamo da su uvijek pružali podršku Srbiji i srpskim klubovima u neravnopravnoj borbi za iskazivanje stava o jednostrano proglašenoj nezavisnosti tzv. Kosova, pa su slični transparenti često na mečevima njihovih klubova. Ovoga puta banere podrške donijeli su i na meč reprezentacije, a nije poznato da li su redari prije početka utakmice tražili da se zastave uklone. Pogledajte kako je to izgledalo:


Pogledajte i kako je došlo do tuče na tribinama stadiona u Pragu, za sada nije poznato da li je u pitanju sukob navijača Češke i Albanije ili su se između sebe tukli navijači Češke. Dok je trajao sukob, sve vrijeme se čulo "Kosovo je Srbija":


Takođe, navijači Češke razvili su i transparent na kome je prvi predsjednik Čehoslovačke Tomaš Masarik, a uz njega su bile napisane i čuvene riječi po kojima ga najviše pamte: "Čovjek bez nacije je ništa", stajalo je na baneru koji su ultrasi pokazali na početku utakmice.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC