• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Francuz optužen za silovanje, sramno se branio na sudu: Ja sam žrtva zbog alkohola

Visam Ben Jeder se ne sjeća da je silovao djevojku i ističe da je zapravo "on žrtva zbog alkohola".

 visam ben jeder Izvor: Shutterstock

Poznati francuski fudbaler Visam Ben Jeder (34) optužen je za silovanje jedne djevojke i tužilac je zatražio dvije i po godine zatvora za njega. Ben Jeder se na suđenju u Nici branio riječima da se "ničega ne sjeća" jer je u tom trenutku bio pijan, ali je teško vjerovati da će ga to spasiti kazne.

"Vjerujte, zaista se ne sjećam ničega. Ne mogu da vam kažem šta sam uradio. Ja sam ovdje zbog alkohola, žrtva sam toga. Iskreno se izvinjavam žrtvi, njenoj porodici i mojoj porodici", poručio je Visam Ben Jeder na suđenju.

"Zbog alkohola sam zaboravio i prestao da razmišljam... Sada shvatam da sam napravio najgoru grešku u životu. Ja sam veoma usamljen čovjek, teško mi je da vjerujem ljudima. Previše puta u životu su me izdali i onda sam spas potražio u alkoholu", bile su riječi kojima se branio najbolji strijelac u istoriji Monaka, kao da je i sam bio žrtva, a ne da je optužen za silovanje jedne djevojke kojoj, eto kaže on, ni ime ne zna.

Prema riječima njegovih advokata, Ben Jeder se liječi trenutno zbog alkoholizma u kome je našao "spas" zbog toga što su ga prevarili bivši menadžer i finansijski savjetnik, dok ga je takođe ostavila i supruga.

Bez obzira na presudu, Ben Jeder ne planira da se penzioniše i kada se sve riješi - želi da se vrati fudbalu. Navodno, dobio je već ponute evropskih timova koji ga žele u januaru. Prethodno je Ben Jeder ponikao u Tuluzu, a igrao je još za Sevilju i Monako. Klub sa Azurne obale platio ga je 40 miliona evra 2019. godine i postigao je 118 golova za "kneževe".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC