• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Alveš ide na robiju - osuđen zbog silovanja djevojke!

Autor Dragan Šutvić

Danas je Sud u Barseloni izrekao kaznu zatvora Daniju Alvesu.

 Dani Alveš osuđen na četiri i po godine zatvora zbog silovanja  Izvor: Profimedia

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog silovanja djevojke u noćnom klubu u Barseloni krajem 2022. godine, odlučio je danas Sud u Barseloni. Uz to, Alveš će pet godina biti pod nadzorom zakonskih organa, dok devet i po godina ima i zabranu prilaska žrtvi koja nije imenovana. Sud je takođe odlučio da je kažnjen i sa 150 hiljada dolara, a platiće i sve troškove sudskog postupka.

Advokati djevojke koja je silovana tražili su inače 12 godina zatvora za Alvesa, pričalo se i da će tužilaštvo predložiti da devet godina provede iza rešetaka, a na kraju je donijeta kompromisna kazna - upola manja od one koja se očekivala. S obzirom na to da je Alves u pritvoru od januara 2023. godine, taj period će mu biti uračunat u "odležanu" kaznu.

Alveš je inače na sudu negirao krivicu i ispričao je u suzama da je djevojka koju je silovao zapravo njega "odvela u toalet" i da su imali odnos uz pristanak.

"Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele da nas pozdravljaju", ispričao je Alveš i onda objasnio šta se, prema njegovoj verziji događaja, desilo između njih: "Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i sjeo na dasku od WC šolje. Moram da kažem da ja tu djevojku nisam ni ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos", dodao je fudbaler govoreći o tom slučaju.

Brazilski fudbaler (40) je jedan od najboljih desnih bekova svih vremena i drugi najtrofejniji fudbaler u istoriji ovog sporta. Tokom bogate igračke karijere osvojio je 44 trofeja, između ostalog tri Lige šampiona s Barselonom i dvije Kopa Amerike s Brazilom. Zatvorska kazna koju je dobio prvostepena i najvjerovatnije će se žaliti.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC