• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arapi su dočekali da Nejmar zaigra: Plaćaju ga stotinama miliona, a njemu se ne žuri!

Nejmar će uskoro na teren poslije godinu dana pauze!

 Nejmar se poslije godinu dana vraća na teren Izvor: Enzo vignoli / imago sportfotodienst / Profimedia

Nejmar se vraća! Poslije godinu dana pauze Al Hilal je dočekao da najskuplje plaćeni igrač tima ponovo izađe na teren! Taman je stigao kao prvo veliko pojačanje u tim kada su u Saudijskoj Arabiji krenule da se skupljaju zvijezde, a onda je poslije pet mečeva doživio povredu poslije koje je iznesen sa terena.

Iako je Al Hilal izdao saopštenje u kome se navodi da još nema zvanične odluke da će Nejmar ponovo na teren u meču azijske Lige šampiona, ali strani mediji navode da će iskusni Brazilac zaigrati prvi put od oktobra prošle godine. Sa 32 godine ovo će biti njegov novi početak, a već neko vrijeme se sprema da zaigra. 

U julu je počeo da trenira, ali se vrlo pažljivo radilo sa njim kako bi se u potpunosti spremio i trener Žorž Žezus je više puta isticao da ga niko neće požurivati. Doduše, to je vjerovatno i zato što je Aleksandar Mitrović dao prijeko potrebne golove i donio titulu Al Hilalu, pa nije bilo ni potrebe da Nejmar žuri sa oporavkom. 

Nejmar je sa Al Hilalom potpisao dvogodišnji ugovor koji se sada već bliži kraju. U avgustu će isteći, a vidjećemo da li će u ovih nešto manje od godinu dana uspjeti da se vrati u formu i koji će mu biti sljedeći potez. Posle Santosa, Barselone i Pari Sen Žermena, da li slijedi povratak na veliku scenu, u Brazil ili ostanak u Arabiji. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC