• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić otkrio koliko je novca dobio FK Partizan: "Bolje da smo potrošili na druge stvari!"

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio o novcu koji je dobio Fudbalski klub Partizan.

 Vučić o FK Partizan koliko para je dala država  Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Fudbalski klub Partizan nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, a o dešavanjima u Humskoj - gdje trenutno komandu preuzima nova uprava - oglasio se i Aleksandar Vučić. Predsjednik Srbije otkrio je da zbog evropske licence, odnosno šanse da Partizan igra na međunarodnoj sceni, država prebacuje dva miliona evra na račun crno-bijelih!

To nije kraj... Aleksandar Vučić očekuje da nova uprava na čelu sa političarem Rasimom Ljajićem zatraži još novčane pomoći od države, a Srbija će u tom slučaju izaći u susret Partizanu! Cilj je jačanje tima iz Humske, koji bi u narednim godinama trebalo da bude konkurentniji Crvenoj zvezdi.

"FK Partizan smo prebacili dva miliona evra da bi mogli da igraju Evropu, iako je to bezveze. Bolje je da smo te pare potrošili na neke druge stvari. Partizan je sam izabrao svoju upravu, postavio je legende u klubu, željeli su najbolje, oni su tražili pare, mi smo im dali novac veliki, daćemo još novca. Novom rukovodstvu želim svu sreću i mnogo uspjeha, jakoj Zvezdi je potreban i jak Partizan", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

I u narednom peridu će država pomagati crno-belima.

"FK Crvena zvezda je isplatila svoje poreske dugove, KK Partizan je platio dugove od oko 7 miliona evra, a oni će da se suoče sa problemom i pomagaćemo im", dodao je Vučić. Takođe, predsjednik Srbije je istakao da košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda imaju pomoć države kakvu nema nijedan evropski tim.

Podsjećamo, Fudbalski klub Partizan dobio je potpuno novu upravu prethodnih dana. Na čelu Radne grupe sada je Rasim Ljajić, a njegovi prvi pomoćnici biće legendarni fudbaleri Predrag Mijatović i Danko Lazović. U međuvremenu su do javnosti stigle informacije o katastrofalnoj situaciji u klubu, koje je medijima otkrio Ljajić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC