• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Zlatko Zahovič: Bivši fudbaler Partizana o interesovanju iz Humske!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Partizana Zlatko Zahovič nije blizu povratka u Humsku.

 Zlatko Zahovič ne dolazi u Partizan Izvor: MN PRESS

Velike promene dogodile su se u Fdbalskom klubu Partizan prethodnih dana. Klubom iz Humske sada rukovodi političar Rasim Ljajić kao prvi čovjek Radne grupe, a potpuno nova upravljačka struktura naslijedila je tandem Milorad Vučelić - Miloš Vazura koji je godinama bio na vodećim pozicijama. Pored Ljajića su u klub stigli nekadašnji fudbaleri Danko Lazović i Predrag Mijatović, koji je bio pokretač ideje da Ivica Iliev dobije otkaz.

Dosadašnji sportski direktor otpušten je nakon mjesec i po dana na funkciji, a Mijatović je u poruci navijačima objasnio zašto je došlo do razlaza. Ubrzo nakon toga pojavila se informacija da bi nekadašnji fudbaler Partizana Zlatko Zahovič mogao da stigne u Humsku i zauzme upražnjeno mhesto sportskog direktora!

"Nema poente komentarisati. Ali svakako je ogromna čast što me mediji vide kao jednog od kandidata za mjesto sportskog direktora", rekao je Zahovič za slovenački medij "Ekipa". U međuvremenu se pojavila informacija da novi čelnici Partizana neće ni pokušati da nadomheste odlazak Ivice Ilieva, odnosno da će Predrag Mijatović i Danko Lazović biti zaduženi za sportski dio.

Zahovič je rođen u Mariboru i tamo je ponikao, ali je prvi seniorski klub u njegovoj bogatoj karijeri bio Partizan. Četiri godine je nosio crno-bijeli dres tima iz Humske, a jednu sezonu proveo je na pozajmici u Proleteru iz Zrenjanina. Uslijedila je inostrana karijera u kojoj je nastupao za Vitoriju Gimaraeš, Porto, Olimpijakos, Valensiju i Benfiku, gdje je i završio karijeru.

Nekoliko godina kasnije se vratio iz penzije i odigrao sezonu za ekipu Limbuš-Pekre, slovenačkog niželigaša. Nekadašnji mladi reprezentativac Jugoslavije nakon raspada države odlučio je da predstavlja Sloveniju, za koju je odigrao 80 mečeva i postigao 35 golova tokom više od deset godina u nacionalnom timu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC