• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Borac može na kupanje

Fudbaleri Čelika izbacili su Borac u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.Meč u Nikšiću završen1.1, a onaj u Banjaluci 2:2.

 LE: Borac može na kupanje Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca završili su nastup u Evropi u sezoni kupanja. Borac je ispao od Čelika iz Nikšića, koji je prvi put igrao u nekon evropskom takmičenju. Čelik u dva meča nije savladao Borac, ali je postigao više golova u gostima.

U Banjaluci je bilo 2:2, a u četvrtak u Nikšiću 1:1. Iz Borca su najavljivali da su bolja ekipa i da će proći dalje, ali se pokazalo u dva meča da to nisu i Čelik zasluženo ide dalje i u drugom kolu će igrati protiv Metalurga iz Donjecka.

Prvi problemi za Borac nastali su na početku drugog poluvrmena kada je drugi žuti karton zaradio Živković. Nedugo zatim Čelik je došao do vođstva  kada je autogol postigao defanzivac Borca Milić, nakon jednog centaršuta domaćih igrača. Nakon toga gostujući fudbaleri su morali da krenu na sve ili ništa.

Borac do izjednačenja dolazi preko Grahovca u 58. minutu. Najbolji priliku da dođu do pobjede banjalučani su imali u finišu meča, ali slobodan udarac Joce Stokića završio je u živom zidu.

Na stadionu nije bilo  Borčevih navijača. Prema nepotvrđenim informacijama zadržani su u Trebinju.

Čelik – Borac 1:1
Stadion u Nikšiću. Sudija: Nikolaj Hänni (Švicarska). Strijelac: 1:0 Milić (53, a.g.), 1:1 Grahovac (58). Žuti kartoni: Bojić, Simić (Čelik), Živković, Milić, Marković, Stokić, Radulović (Borac). Crveni karton: Živković (Borac).
ČELIK: Banović, Dubljević, Radović, Adrović, Ivanović, Kasapi (od 66. Simić), Zorić, Bulatović, Jovović (od 46. Agović), Bojić, Bulajić.
BORAC: Avdukić, Radulović (od 81. Kunić), Marković, Žižović, Dugić (od 36. Dujaković), Grahovac, Stokić, Milić, Živković, Žarić, Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC