• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Buvač selektor Republike Srpske!

Pomoćni trener Borusije iz Dortmunda Željko Buvač izabran na današnjoj sjednici IO FSRS za novog selektora reprezentacije Republike Srpske.

 Željko Buvač selektor Republike Srpske! Izvor: MONDO

Sjednica Izvršnog odbora krovnog saveza Republike Srpske i dalje je u toku, a osim selektora, na dnevnom redu biće i formiranje stručnog štaba reprezentacije, koja bi ove jeseni trebala da odigra prijateljski susret sa selekcijom Srbije na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Osim Buvača, kandidati za selektora bili su Ilija Petković i Nebojša Gudelj.

Sva tri kandidata su imala dozvolu klubova u kojima rade da vode reprezentaciju Republike Srpske u revijalnim mečevima pa je bilo teško izabrati novog "kormilara".

"Željko Buvač s kojim smo obavili rezgovore dobiće rok od 30 dana da se izjasni o saradnicima u stručnom štabu s kojima će da radi i vodi reprezentaciju. Na ovaj način smo ispunili još jedan uslov za odigravanje prijateljskih utakmica za koje smo dobili saglasnost Izvršnog odbora FS BiH, ali i podršku Svjetske kuće fudbala",  istakao je predsjednik FS Republike Srpske Mile Kovačević.

Još jednom je na sjednici Izvršnog odbora podvučeno da je reprezentacija Republike Srpske ozbiljna priča i da nema mjestu improvizaciji.

Prema konsultacijama i stavovima na prethodnoj sjednici Izvršnog odbora FS RS kao najozbiljniji kandidati za stručni štab reprezentacija pominjani su upravo Nebojša Gudelj, koji još nema saglasnost svog kluba NAC Brede, kao i trenutno najbolji trener Republike Srpske Darko Nestorović, odnosno bivši selektor mlade reprezentacije BiH Branimir Tulić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC