• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac otišao na mini-pripreme u Sloveniju

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Fudbaleri Borca otputovali su danas na mini-pripreme u Kranj gdje će odigrati i jedan prijateljski meč sa niželigašom Zaricom. Handžića nema jer je na probi u Rusiji.

 Borac otišao na mini-pripreme u Sloveniju Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije nekoliko treninga u Banjaluci, klub iz Platonove seli se u Sloveniju gdje će održati četiri treninga i odigrati jednu kontrolnu utakmicu.

Autobus sa fudbalerima Borca danas je otišao put Kranja, a prije toga pomoćni trener Zoran Dragišić iznio je plan priprema za naredni period.

“Odlučili smo da sa pripremama za narednu sezonu krenemo ranije jer imamo veliki broj mladih igrača u sastavu i željeli smo da imamo više vremena da se uvjerimo u njihove mogućnosti. Planirano je da u Kranju odigramo jednu utakmicu, ali ne sa Triglavom, koji je član slovenačkog elitnog ranga, već sa niželigašem Zaricom. Nakon povratka iz Slovenije, u ponedjeljak nas očekuje polazak na drugi dio priprema u Mrkonjić Grad, a već sljedeće srijede ili četvrtka očekuje nas kontrolna utakmica sa daleko jačim rivalom, hrvatskim prvoligašem Istrom. Utakmica bi trebalo da bude odigrana u Mrkonjić Gradu, ali ako oni budu insistirali da se igra na Kupresu igraćemo tamo”, rekao je Dragišić.

 On nije htio da govori mnogo o ambicijama kluba iz Platonove ulic u narednoj sezoni, a objasnio je da će čelnici Borca o tome pričati tek poslije prvog dijela priprema.

“Nijedan klub, pa tako ni Borac, ne smije u takmičenje da uđe bez jasnih normativa. Međutim, o tome je još rano govoriti, a nešto konkretnije po tom pitanju moći ćemo da kažemo tek nakon prvog dijela priprema. Tada ćemo imati jasniju sliku oko igrača i njihovih mogućnosti”, istakao je Dragišić.

Na pripreme u Sloveniju otputovala su 22 igrača, a među njima nema napadača Harisa Handžića, koji je na probi u ruskom klubu Ufa.

“Haris Handžić je otputovao u Rusiji na probu i od ishoda probe zavisi da li ćemo dovoditi još nekog igrača kada je u pitanju napad. Ukoliko Haris zadovolji i potpiše ugovor sa Rusima, tražićemo još jedno rješenje pored Stokića, a ukoliko se desi da ostane, napad ćemo bazirati na njima dvojici”, rekao je Dragišić.

Na pripreme je otputovao i štoper Ivan Kostić koji je stigao iz zrenjaninskog Banata, dok desni bek Branislav Terzić tek treba da stigne, nakon što budu sređeni administrativni detalji.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borislav Pilipović, povratnik u Borac, rekao je da se dobro uklopio sa novim saigračima i da jedva čeka početak sezone.

“Zahvalio bih se čelnicima kluba koji su mi ponudili da se nakon nekoliko sezona vratim u Borac i daću sve od sebe da povjerenje i opravdam. Svaki igrač koji obuče dres Borca ima obavezu prema gradu i navijačima da pokaže da s pravom nosi taj dres i željno iščekujem prvu utakmicu, da pokažemo koliko možemo”, rekao je Pilipović.

Spisak fudbaera Borca koji su otišli na mini-pripreme u Sloveniju: Mladen Ilić, Branislav Ružić, Siniša Dujaković, Aleksandar Kondić, Borislav pilipović, Aleksandar Subić, Nebojša Runić, Bojan Kremenović, Darko Đajić, Dušan Stevandić, Nebojša Stjepanović, Stefan Dujaković, Mihajlo Savanović, Aleksandar Malbašić, Vladan Grujić, Mladen Žižović, Joco Stokić, Aleksandar Radulović, Fedor Predragović, Stefan Savić, Uglješa Radinović, Ivan Kostić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC