• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lešinari": Borac - Zvezda, predizborni trik!

Autor mondo.ba

Najvatreniji navijači Borca, "Lešinari", su tokom nedjeljnog derbija sa Željezničarom (1:0) digli glas protiv prijateljske utakmice sa Crvenom zvezdom smatrajući da je riječ o predizbornom susretu, a ne fudbalskom spektaklu.

"Lešinari" su u nedjelju popodne bučnom podrškom i korektnim navijanjem položili ispit u derbiju 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji je majstorskim golom Joce Stokića pripao "Velikanu iz Platonove" (1:0).

Ipak, transparentima su "pecnuli" Radio-televiziju Republike Srpske, za koju su naveli da se "sjeti Borca samo kad igra sa Zvezdom", obzirom da je najavljen prenos utakmice sa trećeplasiranom ekipom Superlige Srbije u petak 10. oktobra u 17 časova.

Takođe, na istočnoj tribini su istakli i transparent "Predizborne utakmice, što dalje od Platonove ulice", aludirajući da je rukovodstvo Borca organizovalo meč sa beogradskim klubom kao predizborni trik pred opšte izbore 12. oktobra u Bosni i Hercegovini, prenio je portal "Borac-sport".

Bilo kako bilo, utakmica između Borca i Zvezde igra se u petak u 17 časova, ulaznice za ovaj meč koštaće 12 KM za Istok, 10 za sjever, a na zapadnu tribinu će moći da uđu samo sponzori i prijatelji kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC